Kendime güvenim yok, kendine güveni olmayanlar parasız pulsuz kalmaya mahkum mudur?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Bir yerden başlamak lazım. Bölümünden iş olmuyor diye eve kapanmak daha da özgüveni düşürür.
Diğer basit işlere mı bakayım onlar da zor ki hiçbir iş kolay değilmiş bunu gördüm ben kendi bölümüm dışı işlere bakarken ama tabi basit işler de var sadece el kolla yapılan amele işleri de var
Aklıma güvenemiyiorum işte bu şekilde diyemiyorum ben yani hani
Unide staja gittim ama böyle ezbere yapmıştım sanki anlayarak değildi yaptığımı falan unutuyordum tek derdim bölümü bitirmekti buna çalışmak denir mi mesela? Elimde aklıma güvene bileceğim bı veri yok
Hm haklı olabilirsiniz teşekkür ederim
Bı de Vakit geçiyor tembellesiyorum evde , hadi basit bı işe girdim diyelim ömrümün sonuna kadar bu atölyede veya fabrikada paketlemeci mi olcam çünkü diğer kasiyer garson bunlardan bile korkuyorum, kendi meslegim ise ne zaamn olacak belki de hiç hani bir yerden başlamak ne tam olarak belki de o başladığım yerde kalacağım ve bu çok saçma olurdu ya çünkü mesele anlamamaktan korkuyorum bu
sen de biraz zaaflarının üzerine git o zaman
Uğraşayim mı zorla mesela ezilmeyi her şeyi göze alarak para buna değer mi
İllaki yapılacak işler var fabrika paketleme falan ama üni okudum buna rağmen diğerleri gibi olamadım mesleği oldu olacak milletin lise arkadaşlarıim herkes ben neden boyleyim
O zaman atanabileceğin bi bölüm okuduysan atanmaya bak bölümünün geleceği yoksa da dediğin gibi yap, ezilme bahsettiğin gibi yerlerde hep olur para kazanmak istiyorsan insanların ne dediğini önemsememeyi ve biraz da sınır çizmeyi öğrenmen gerek başka çaren yok
2 yıllık bir sağlık bölümü okudum kendi bölümü sevmedim ama kpss önlisans çalışsaydim eğer sanırım puana göre birsuru başka sağlık bölümleri de çıkıyormuş kılavuzda yani illa benim bölümüm olmak zorunda değilmiş bu bilgi güzel ama kpssyi de anlamam diye düşünüyorum ben çünkü neden bilmiyorum ya çünkü ataninca anlmaayacagimi biliyorum o bölümleri insanlar anlatacsk ben orada anlamicam bunun için mi kpss ile çalışıp atanayim mesela? Anksiyetem var her şey var
Bayansin bence kendi iyi bir eş adayı bul millete hizmet edeceğine çocuklarına et
Beğenen de çıkmıyor ki
Kendinizi bu kadar dipte görmeyin
Tamam yapılabilecek şeyler var ama mesleği olanlar gibi olamadim
Halledersin ilerde
Vakit geçiyor tembellesiyorum evde hadi basit bı işe girdim diyelim ömrümün sonuna kadar bu atölyede veya fabrikada paketlemeci mi olcam çünkü diğer kasiyer garson bunlardan bile korkuyorum, kendi meslegim ise ne zaamn olacak belki de hiç
Ağlamayana meme yok derler
Yıkıklıktan kurtulabilirsin çabalarsan
Sebebi ne sence
Zengin koca bul
Bulunuyo da herkes sorunlu ki
İlerde belki değişie
Değildir
Güzelmisin peki
Evet
Hangi şehirde yaşıyorsun...
Sen hangi sehirdesin
Bursa'da yaşıyorum yakın mıyız
Hayır değiliz
Anlatmak ister misindmmmden yaz
Evet
Mahkumdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Özgüvensizlik hissi, meslek edinme veya finansal durumun önünde bir engel gibi duruyor olabilir ama kesinlikle kaderin bu değil. 💖 Bu hissin üstesinden gelmek için atacağın her küçük adım, sana yeni kapılar açar. İçindeki potansiyeli keşfetmeye odaklanmalısın. Sen buna değersin! 💪 Unutma, birçok insan benzer duygularla mücadele edip başarıya ulaştı.