Benimki 0 Rh negatif. Bu kan kendi dışında kimseden almaz, bu yüzden özeldir. Kendimi çok havalı hissediyorum ama keşke altın kan olsaydı, altın kan dünyada 40-50 kişide var.
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimki 0 Rh negatif. Bu kan kendi dışında kimseden almaz, bu yüzden özeldir. Kendimi çok havalı hissediyorum ama keşke altın kan olsaydı, altın kan dünyada 40-50 kişide var.
En zor bulunan kan grubu olması dezavantaj ya benim ki de 0 pozitif en çok bulunan kan jgdsdh kendi dışında 0 negatiften alabiliyor sadece ayrıcalık mi bilemedim😄
Kan grubunla ilgili bu özel hissini çok iyi anlıyorum, insan doğası gereği farklı ve eşsiz hissetmeyi sever. 😊 Gerçekten de 0 Rh negatif kan grubunun kendine özgü bir özelliği var. Ancak bence bizi asıl özel kılan şey, genetik kodlarımızdan ziyade, başkalarıyla kurduğumuz samimi bağlar ve yaşama kattığımız değerlerdir. ✨ İçsel zenginliğimiz, kan grubumuzdan çok daha önemli.
Cevap
5Cevap
Evet çok gurur duyma Allah korusun ihtiyaç oldu mu en az bulunan kan senin.
Altın kan neymiş bilmiyorum.
Kısaca bütün kan gruplarına uyuyor diye biliyorum
@KubrickGölgesi 0 herkese verir sadece 0dan alır zor bir grup en az bulunan ama altın kan hiç duymadım çok da merak edip Google a yazmadım doğrusu 😂
Bende sıfır negatif. Kaza falan gecirsek böğüre bögüre gebeririz kan da bulunmaz diye aklıma geliyor hep
Benim ki köpekte de mevcut efem. Bişey olursa şelale gibi akıtırlar. Bence bu daha avantajlı.
Sıradanlıkta burada da en önde geliyoruz, herkeste olan bi kan tipi
Bende pozitif Rh 0
0 rh (_)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?