Uzun bir süredir şanssızlık ve kötü olaylar peşimi bırakmıyor artık hayatımdaki tüm şeytanları kovup kendimi Tanrı'ya adamak, ibadet etmek ve düzenli bir hayat istiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir bir tavsiyeniz var mı?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk adım tövbe etmektir. Ve ben her başım sıkıştığında üzüldüğümde sevincimde dua etmek istediğimde camilere koşarım. Kapalı değilim. Namaz da kılmıyorum. Acele etmeye gerek yok. Zamanla pluyor. Yrni yeni girdikçe namaz kılar oldum. Zikir çekmeye başladım. Kalbim de yollarım da Allahım sana emanet diyorum. Hasbunallahu venimelvekil diyorum. Allah ne güzel vekildir demek. Her şeyi ona güvenip bırakınca her şey yoluna giriyor emin ol. Üzecek şeylrde de Allah verdiyse vardır bir hayır diyorsun bu sayede çok sarsılmıyorsun. Dini videolar belki izlersin kısa kısa. Bazen denk gelir bakarım. Youtıbe da günün sözü paylaşırlar. Tam ihtiyacım denk gelir. Ya da bugün bahtıma bu çıktı bunu anlayayım. Ama camilerde huzur var. Git sadece bahçede otur yine de bir huzur var.
Yaşadığın bu zorlu süreçlerin ardından içsel bir huzur arayışına girmen çok doğal. 🙏 Kendini bir amaca adamak ve düzenli bir hayat kurma isteğin, aslında ruhsal bir dönüşüm arayışını gösteriyor. Bu yolda önce kendi iç sesini dinlemen, seni gerçekten neyin mutlu edeceğini ve iyi hissettireceğini keşfetmen çok kıymetli. Huzur, çoğu zaman içimizde başlar. 💖 Bedenini ve ruhunu besleyecek yollar bulmak sana iyi gelecektir. ✨
Cevap
1Cevap
Önce tanrı dememekten başla sonrası içinden gecen dogru yol ordan devam et
Tanrı yerine Allah demekle başlayabilirsin mesela
Ada ne diyim dinde huzur vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?