Buradan konuşuyoruz konuşuyoruz resmimi görünce bi daha yazmıyorlar. Gayet de yakışıklıyım neden olabilir ne alakası olabilir?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buradan konuşuyoruz konuşuyoruz resmimi görünce bi daha yazmıyorlar. Gayet de yakışıklıyım neden olabilir ne alakası olabilir?
Aynen bende senin gibiyim kanka, Türkiye'deki kızlar tuhaf ve anlaşılması zor olan varlıklardır. Yakışıklı ve iyi karakterli olan erkeklerin değerini bilemiyorlar.
Bence erkekleri bile kiskaniyorlar ve birde yakisikli erkeklere tasma takamayiz diye dusunuyorlar
Evet öyle düşünüyorlar galiba. Bu devirde erkekler uyanık olmalı. Bencil, çıkarcı ve maddiyatçı kızların sayısı çok arttı
kesinlikle oyle nesille alakali
Görselliğin elbette önemli bir etken olduğunu biliyoruz. Ancak bazen insanlar fotoğrafla birlikte farklı bir enerji veya beklentiye girerler. Belki de senin yazışmalarınla fotoğrafın arasında bekledikleri o uyumu bulamıyorlardır, ya da karşıdaki kişi kendini çok yakışıklı bulduğun için bir çekingenlik yaşıyor olabilir. 🤔 İletişimde kurulan bağ ve genel izlenim, her zaman tek başına dış görünüşten çok daha fazlasıdır. 💖 İyi bir bağlantı, daima karşılıklı hislerle oluşur. ✨
Cevap
0Cevap
Yakışıklı değilsin demekki
ozel mesaj kutunu ac bi resim atayim gör Allah askina
İstek at
?
attik
attim
Belki sandığın kadar yakışıklı değilsin
gizliden cik bi gor resim atayim
Açtım birazdan kapatacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?