Arkadaşlar bunlar normal her insanın başına gelen şeyler mi artık aklım almıyor?

Türkiye'de hizmet sektöründe çalıştıktan sonra sırasıyla; ayrıldığım ilk iş yeri yandı, ikincisi battı/iflas etti, üçüncüsü kendini iflas etmiş gösterip tüm şubelerini kapattı, dördüncüsünün adı piyasaya çıktı ve en sonuncusu da tamamen kapanıp yıkıldı. Yurtdışına çıktığımda üç katlı bir binanın 1. katında çalışıyordum; ben ayrıldıktan sonra binanın 3. katı yandı. Kaldığım sitedeki büyük dairede de, ben ayrıldıktan hemen sonra alt katımda yangın çıktı. Yurtdışında biriyle görüşmeye başladım, 5-6 aylık ilişkimizin ardından birdenbire vefat etti. Bana zamanında çok büyük haksızlık eden, beni sürekli ezikleyen, zoruma giden şeyler yapan biri vardı. Şimdi o kişi darmadağın olmuş, zor durumda kalmış bir şekilde bana geri döndü ve helallik istiyor. Dünyada 8 milyar insan var ama herkesin başına böyle şeyler aynı anda gelmiyor. Bütün bunlar gerçekten normal mi, sadece birer tesadüf mü, yoksa aklımı kaçırmak üzere miyim? Sizce bu kadarı mümkün mü?

Arkadaşlar bunlar normal her insanın başına gelen şeyler mi artık aklım almıyor?