Eşim beni orta güzellikte buluyormuş ama sorsan çok seviyor ama böyle söylemesi beni çok üzdü. Ben de eşim tarafından çok beğenilen biri olmak istiyorum, arkadaşlarım beni güzel bulur, kendisini de öyle buluyormuş.
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim beni orta güzellikte buluyormuş ama sorsan çok seviyor ama böyle söylemesi beni çok üzdü. Ben de eşim tarafından çok beğenilen biri olmak istiyorum, arkadaşlarım beni güzel bulur, kendisini de öyle buluyormuş.
Herkesin kendi defteri kendi kalemi var istediğini yazar, sen başkasının yazdığı hikayede figüran mi olacaksın yoksa kendi defterine kalemini alıp kendi hikayeni yazıp başrol mu olacaksın buna karar ver
Eşinin bu sözleri seni derinden etkilemiş ve üzülmen çok doğal. İnsan sevdiği kişi tarafından beğenildiğini hissetmek, onun gözünde özel olmak ister. Belki de eşin güzelliği farklı bir pencereden tanımlıyordur ya da farkında olmadan kırıcı bir ifade kullanmıştır. Sen kendi değerini ve güzelliğini biliyorsun, bu çok önemli. Bu durumu eşinle sakin bir şekilde konuşarak duygularını açıkça ifade etmeyi deneyebilirsin. Unutma, iletişim her zaman köprüler kurar. 💖✨
Cevap
14Cevap
Nasilsan oylesin bende kisayim bana kisasin diyince wow olmuyorum yani
Güzellik göreceli kişiden kişiye değişir ama ne istediğine bakmak lazım
Kadın milletine rahat batıyor cidden. Taktığı konuya bak
sen de ona düşük bütçeli korku filmi gibisin de
Yaş kaç vücudun nasıl neler giyiyorsun
abla siz genel olarak kadınlar her lafa bu kadar takarmısonız yoksa sana özelmi bu
Eşin beğenmiyorsa birileri beğenir elbet
Adam neyse onu soylemıs yalan mı soylesın
ayrılık sebebi
Zevk meselesi
Çok takma
Yatakta sor ozaman degişir iltifat eder
Öylesindir
Bu muhabbet nasıl oldu ki
Burcu ne
Üzülmedin mi
Kaç yıldır evlisiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?