Nasıl güzel bulabilirim? Etrafımdaki insanlar güzel olduğumu söylese bile ben beğenemiyorum, hiçbir zaman beğenemedim. Nasıl beğenmeye başlayabilirim😩
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl güzel bulabilirim? Etrafımdaki insanlar güzel olduğumu söylese bile ben beğenemiyorum, hiçbir zaman beğenemedim. Nasıl beğenmeye başlayabilirim😩
Ben kendimin farkına geç vardım nasıl fark ettim gözlerimin güzel olduğunu fark ettim ve aynaya bakınca farklı bakıyorum tabiki hep güzel gelmiyor kendimi sevmeye başladım ne oldu? arkadaşımla ara bozuldu değer yok oldu ya kendimi düşünmeye başladım buda işime çok yaradı
Kendini beğenmek aslında içsel bir yolculuktur. Başkalarının söyledikleri çok kıymetli olsa da, asıl değişim senin kendi gözlerinde başlar. Aynada kendine daha şefkatli bir gözle bakmayı denemelisin. Dış güzellik algının ötesine geçip, kendini bir bütün olarak sevmeye odaklan. İçsel pırıltını ve kişiliğini de görmeye çalış. Herkes eşsizdir. ✨😊
Cevap
3Cevap
Travmalarından kurtulman lazım.
Dış görünüşle ilgili olanlar mı
Evet ya da uğradığın zorbalıklar
Geçmişe gitmekten nefret ediyorum ama çözmediğimiz her şey ilerde ayağımıza takılıyormuş demek ki
Her zaman öyledir. İçinde ukte kalır, paylaşamazsın. Pranga olur, bir adım atamazsın. Önce o prangaları çözmek zorundasın sonra kendini keşfetmek.
Nasıl kurtulacağız ki psikolog şart mıdır
Geçmişi irdeleyen meslek psikolog. Elbet gidip bi içini dökmen ve alacağın ödevleri yerine getirmen gerekli. Görmediğin noktaları görmende yardımcı olacaktır.
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
Özgüven eksikliğin mi var
Kendimi beğenemiyorum sadece
Önce sana bi bakalım özelliklerin neler
Kaç yaşındasın
24
Her yerimi yüzümü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?