Bunlarla karşılaşan kişilere Allah sabır versin insanın akıl sağlığını bozarlar
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunlarla karşılaşan kişilere Allah sabır versin insanın akıl sağlığını bozarlar
Cevap
6Cevap
En tehlikeli insan sessiz insandır, kestirilmez ne düşündüğü ne planladığı. Nereden biliyorsun diye sormayın.
Ne gibi mesela bu manipülatif kelimesini bana açıklar mısın gerçekten manipülatif insan nasıl oluyor ne yapıyorlar ne yaşasın bilmek istiyorum.
Bunlarin en belirgin özelliği dengesiz olması mesela bir bakıyorsun çok iyi bir bakıyorsun sana çok kötü davranıyor sonra beyin otomatik olarak ödül ceza uyaranlariyla hareket ederek bu kişiye bağımlı hale geliyor acaba ne zaman iiyi davranacak acaba ne zaman kötü davranacak ve böyle davranirken de hep kötü niyetli oluyorlar kendilerini haklı çıkarmak için o kişinin kendi gerçeklerinden şüphe etmesine sebep oluyorlar
Bipolar bozukluğu olabilir mi o insanın? Yani sürekli duygu değiştiren sürekli davranışları değişen insanlar bipolardır.
Bipolar duygu durum bozukluğu yani dengesiz ruh hali fark şu manipulatif insanlar hem dengesiz oluyor hem de hakli çıkmak için her türlü kötü niyetli yolu deneyip o kişinin akıl sağlığıni bozuyorlar. Bipolarda sanki dengesiz ruh hali var
Sadece*
Evet çok haklısın manipülatiflikle bipolarlığı biraz karıştırdım. Manipülatif insanlar evet ödül sistemi gibi karşısındaki insanı peşinden koşturmak için bilerek kötü davranıyorlar. Kaotik ve toksik insanlar. Bunlar aşırı derecede psikoloji bozar. Mesela her şey iyi giderken bir anda karşısındaki insandan alamadığı bir karşılık ilgi için kötü davranıp o insana suçluluk psikolojisi yaratıyorlar. O insanda zannediyor ki ben nerde hata yaptım halbuki manipülatif insanın tuzağına çoktan düşmüş demektir. Neden böyle yaptığını da araştırmak gerek. Bu kişinin burcu neydi peki
Ya neler neler yaşadım varya anlatsam ağzın açık kalır ve bu kişide sıradan biri değildi baya devletin üst makamındaki bir kişiydi bizzat bir devlet kurumunda böyle biriyle karşılaştım sonra insanlığa inancım iyice bitti tiksindim
Herkes aynı değil sonuçta. Öyle manipülatif veya narsist kişiliğe sahip sorunlu sıkıntılı insanlara denk geldiğinde onlara da aynısını yapmak lazım.
Herkes aynı değil de üst üste böyle şeyler yaşayınca insanlar genel böyle algısına kapılıp daha temkinli yaklaşmakta çok rasyonel bence
Böyle insanlara karşı fazla umursamaz olmak lazım. Yoksa insanın psikolojisini fena bozuyorlar.
bende öyleyim insanları manipüle etmekten haz alırım
Bence dünyanın en tehlikeli insan yapımı silahı
iki yüzlü ve yalancılar
Çok doğru
Katiliyorum az çekmedim
Neden hep bu cümleye ihtiyaç duyuyorsunuz
Bence de öyle
Bence değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle haklısın, manipülatif insanlar bir ilişkideki en yıpratıcı tiplerden olabilirler. 😔 İnsanların güvenini sarsmaları ve kendi çıkarları uğruna duyguları kullanmaları gerçekten zorlayıcı bir durum. Karşılaştığın kişilerin yaşadığı mental yorgunluğu anlayabiliyorum. Önemli olan, bu tür dinamikleri fark edip kendini koruyabilmek. ✨ Unutma, sağlıklı ilişkiler karşılıklı saygı ve samimiyet üzerine kurulur.