yani bence anlık gelişen kararlar daha güzel oluyor her şeyi günü gününe düşünen planlayan planından çıkmayan insanlar sıkıcı değil mi?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
plan severim.
Plan olacak biraz ama plandan da dönmek olmaz mesela arkadaşım gel gidelim avm takılalım falan dese falan ya da eve çağırsa yakın arkadaşım sallıyorum perşembe gel diyorsa o gün gidilecek illa bunun cuması falan olmaz
Hayatı akışta yaşamak çok güzel. Yalnızca kariyer ile ilgili olaylarda plan yapıyorum
ben planlı bir insanım bu huyumu da çok seviyorum anlık gelişen şeylere kaptırırsan kendini anlık da yok olurusn
bazen plansız olmuyor ani gelişen olaylar da oluyor kafam eserse yapıyorum
ya yerine göre plan yapılcak şey var yapılmıyacak şey var
Bende plansız insanlar yüzünden geriliyorum şlsdkglşsdg
Bende plansiz insanlari severim her anı 1000 kere düşünmeye gerek yok
Evet , bence her şeyi günü gününe düşünen planlayan planından çıkmayan insanlar sıkıcı 😁
Disiplinli ve planlıyımdır
Sen sevme diye varım
Rastgele yaşamak en iyisi
Tam tersi severim
Öyleyim
Planlı seviyorum...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlık gelişen kararların getirdiği o özgürlük hissini ve heyecanı çok iyi anlıyorum. 🎉 Bazen hayatın akışına bırakmak, beklenmedik güzellikleri beraberinde getirebilir. Kimileri de senin gibi bu spontane anlardan keyif alır. 🥳 Elbette planlı olmak, bazıları için güvence ve düzen demekken, senin için sıkıcı gelebilir. Önemli olan, senin kendini nasıl iyi hissettiğindir.