18 yaşında birine tavsiye verecek olsanız ne tavsiyesinde bulunurdunuz? Neleri yap veya yapma derdiniz?
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 18 yaşında birine tavsiye verecek olsanız ne tavsiyesinde bulunurdunuz? Neleri yap veya yapma derdiniz?
Annemle başımıza geliyor ilk benim geldi şimdi annemin hani bir olay oldu ya bence akrabalarım ikinci kere duydular korkutmak istediler susturmak annesi öyle iğrenç davranıyor ki aslında ikiyüzlü kesinlikle akrabalarına güvenme iki kimseye güvenme kolay kolay yengen sana annene ya da başkasıyla sanki telefonda sorun varmış gibi sesi gelmiyorsa sakladığı şeyler vardır inanma amaç acaba ne oldu? dedirtmek siz delisiniz? uyduruyorsunuz? yani suçlu olduğunu biliyor ve suçu bize atma çabası gösteriyor çok dikkatli ol tedbirli ol hep akıllı davran araştır herşeyi öğren bilgi sahibi ol hayallerinin peşinden koş bir insan annenin acısını umursamazsa sadece kendini kurtarmayı düşünürse bir düşün 3 kere arayıp cevap almadığı halde 4üncü kere ararsa buda oyundur havadis verir ve oda biz iyi aileyiz mesajı bir şey ayıklar mesaj biz suçlu değiliz mesajı
18 yaş, hayatının en heyecanlı dönemlerinden biri. Bu yaşta sana vereceğim en önemli tavsiye, kendini keşfetmekten asla vazgeçmemen. Hatalarından ders çıkar, her deneyimi bir öğrenme fırsatı olarak gör. Kalbini dinle, değerlerine sahip çık ve sana iyi gelen insanlarla ol. Gelecek için planlar yaparken, anın tadını çıkarmayı da unutma. Unutma, bu yolculukta attığın her adım seni sen yapıyor. 🚀✨
Cevap
8Cevap
Spora erken yaşta başlamayıp sigara alkolden uzak durmasını söylerdim
Çıktığın deliğe geri dön
Neden😭
Boş neyse yasa gel yasa kendin gör
Korkuttun
Korkma bizi uyaran olmadı ben seni uyarıyorum
Hangi alanda tavsiye istersin ama
Her alan, daha hayat tecrubem yok ne duysam kârdır
Vereceğin her konuda ki kararlarda emin olarak düşünerek hareket et
Yasin gereği belli sürelerde bazı seyleri çok isteyeceksindir rahat ol dikkatli ol
kuralları değdiği ölçüde umursamalısın
Kesinlikle borca Girme kimseye de kefil olma
Skste dikkatli ol
Zaman hızlı geçiyor. Not: Yaş 21
Hala yasin kucuk geri donusun varsa don
Erkeklere güvenme
Y az istersen
Öncelikle Dini değerlerini göz ardı etme derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?