Yüzleri tatmin etmiyor galiba, hep boydan foto kullanırlar
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
44Cevap
Kiminin yüzü güzel kiminin fiziği kiminin ikisi de kadınların ilgiye olan ihtiyacı yalandan ilgilenenlerle yaşadıkları ego tatminleri çoğu zaman bitmez ne yazık ki. Sosyal medyada olan her şey o kadar çıkar üzerine kurulu ve uçucu ki farkında değiller farkına vardıkları zaman umarım benim gibi çok geç olmaz.
Herkesin giydiği yerde giysinler sorun yok ama her tarafta onları görmekten gına geldi modernlik diyorlar modern dediğin akılla kültürle bilimle olur vücudu açarak yatak odasındaki gecelik kıyafeti vücudu toparlasın diye içine zorla girilen tayt ile değil
Usenmedim gemiye sordum bunu.
Durust tarafsiz hem kadin ve erkek icin yorumlamasibi istedim.
Sonuc:
Ben bunu birkere merakedip Bu dinamik, "arz-talep" ilişkisiyle beslenen bir döngüdür. Sosyal medya platformları, insan psikolojisinin en temel zaaflarını (beğenilme arzusu, görsel dikkat ve merak) besleyen yapılar üzerine kuruludur. Kadınlar bu platformlarda dikkat çekmek, kazanç elde etmek veya sosyal tatmin sağlamak için fiziklerini kullanırken; erkekler de biyolojik eğilimleri ve platformun sunduğu akış sayesinde bu içeriklerin ana tüketicisi konumunda yer alır.
Baba Frank: Yankilerin neden hep kazandığını biliyor musun?
Frank Jr.: Çünkü onlarda Mickey Mantle var?
Baba Frank: Hayır, bunun sebebi diğer takımların o lanet olası çizgili formaya bakmaktan kendilerini alamamaları.
Adamlar kaç sene boyunca spor yapıp fizik geliştiriyorlar övünmeyeceklerde gidip aynadan kendilerini mi seyredicekler
Bir şey düşünmüyorum. Kendini çekici buluyor demek ki bırak nasıl beğeniyorsa kendini öyle davransın.
Hemcinslerini aşağılamak hakkında ne düşünüyorsun peki?
@Meymune182828 kim kendini nasıl beğeniyorsa öyle olsun özgüvensiz olup millete sallamak tuhaf
Var öyle beyin fakirleri maalesef. Ellerinde bir şey yok haliyle orasını burasını gösterip dikkat çekmeye çalışıyorlar.
Ben yargılamıyorum. Hepimiz Bir yanı eksik olan insanlarız. Bir yerden patlak veriyoruz. Onlarda burdan
Haklılar da unutulan tek bir nokta var onların da vadesi geçince nolacak?
Fızıgnı göstermek ıster her kadın fızıgı ıyı olanın yüzü de güzel oluyor genelde
Fikriyle zikriyle zekası ile tutunamayanlar o şekilde göz önünde olmayı tercih ediyordur
Niye sadece kadınlar mesela bir çok erkeğin profil fotoğrafında da vücutları var
Yüzünü değil fiziğini öne çıkarmak isteyen kişi çirkindir
Evet şu an çok fazla var böyle maalesef özellikle evliler
Talep olduğu için arzı normal bir davranış olarak görüyorum.
Hiç sevilmemiş değer ilgi görmemiş ve onaylanma ihtiyacı hisseden muhtaçlar olduğunu düşünüyorum
Kendi düşünceleri bir şey diyemem bazıları ilgi seviyor
Basit eğlencelik kızlar. Kucaktan kucağa oynayıp yolu verilir.
Saygı duyuyorum herks guzel tarafını gostermeye calısır
Kendini vicuduyla ön plana çıkarıp kanıtlama mücadelesi
fiziği güzelse çeksin
Sen nasıl çekersin
Onlar da öyle eğleniyor napıcaz
Psikolojik sorunlular
Fiziği iyi olan neyse 100 kilo karı bile açık giyiniyor ne göstericekse
Gayet hoşuma gidiyor
ne dicem ucuz et parçaları
İlgisizlikten dolayı öyleler
Herkesin hayattaki zevkidir bu
Herkesin kendi fikri isteği düşüncesi
hıc iyi seyler dusunmedıgım kesın hayrıye :D
İlgilenmiyorum
Esimdede var o nedense
Başka çareleri yok ondan
Herkesin özelliği farklı
Tahrik edici
Hiçbir sey
Bşz memnunuz
Varkı kullanıyo sanane
Neyse bişi demem doğru olmaz
Mide bulandırıcı
Teşhirci
Olabilir
Sanane
Fiziğinniyimi
Kendini et parçası haline getiriyor
Allah razı olsun kardeşim benim
Vurup geçmek lazım
Net or. ospu denir
Olabilir
galıba
Fizigi iyi ol. ali
Nefes alsın yeter
İlgi...
düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların kendini ifade etme biçimleri çok çeşitli. Bazen kişiler, emek verdikleri bir yönlerini, örneğin fiziğini, öne çıkarmayı tercih edebilirler. Bu durum, onların kendini iyi hissettiği ve güven duyduğu bir alanı yansıtabilir. Belki de sadece güçlü oldukları yönlerini vurgulamayı seviyorlardır. İletişimde beden dilinin ve görünüşün gücü de yadsınamaz. 😊💪