Anlatmıştım, bir kadın tipin çok korkunç, reelde görsem korkup kaçardım dedi. Herkese sarılmak için koşan ben şimdi insanların yüzüne bakamıyorum. Siz güler miydiniz, kaçar mı, sohbet eder miydiniz
Beni reelde görseniz tipime göre tepkiniz ne olurdu, korkar mıydınız yoksa sohbet mi ederdiniz?
Bu sözler seni gerçekten üzmüş ve incitmiş olmalı, böyle bir etki yarattığı için çok üzüldüm. 😔 Seni görsem, yüzündeki o samimi gülümsemenle mutlaka keyifli bir sohbet başlatmak isterdim. İnsanları tanımlayan dış görünüşleri değil, içlerindeki o güzel enerjidir. Kendini asla başkalarının olumsuz yorumlarına hapsetme, içindeki o sıcaklığı hep yaşat. ✨
Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
Estafurullah neden kaçalım ki eli yüzü düzgün ne güzel bir insansın , sana kadar korkulacak o kadar çok insan varki , bırakın onlardan korksunlar çok hossunuz her şey gönlünce olsun inşallah 🙏 🥰
Bu çiçekler sizin için 💐🌺🍁🌼💐🍄💮🌿🌷🍂💐🌵🌷🍄🍀💐🌹☘️🌾🌿🌱🏵️💮🌸🌺🌹🍄🌹🍄🌿💮🌱🏵️🌾🍁☘️💐💐
Kimse dış görünüşünü seçmedi kendinizle bir şekilde barışık olmanız önemli kimse kendini fiziken seçmediği için benden kaçarsınız şeklinde düşünmeyin zaten toplumda çoğu insan dış görünüşü yargılıyor ama bu kesinlikle doğru hareket değil insanlar dış görünüşüne servet harcarlar değiştirmek için ama akılları için hiç çaba göstermezler bu yüzden bir çoğunun dış görünüşü parlak içi çürüktür bu yüzden hiçbir zaman unutmayın sizin yeterki karakteriniz doğru olsun kendinizi güzel tanıtıp aynı şekilde devam etmeniz çok önemlidir.
ilk anda kötü bir izlenim veriyor, ama yazdıkların senin sevilebilecek biri olduğunu gösteriyor aslında çirkin kadın felan değilsin ama ilk anda biraz insanlar çekinebilir.
abla çok yanlis kitleye sordun, burasi objektif olarak abazan kayniyor. etliye sütlüye dokunmadan her seye okeyler yani. fikir alacaklara ve nasilim diye soranlara naçizane fikrim.
O kadının zihniyetini çevresi bilse korkup kaçar. Belki de kaçtığı için sosyal medyada yalnızlıktan insanlara sarıyordur, konunun tipinle ilgisi yok kadın ruh hastası
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
5 sa
Siteden biriyse onu diyen buradakilere bakma sen kafadan kırık buradakiler sebepsiz yere düşman kesiliyorlar 😂😂 - Ay heyt yuuuu - Niye la? - Gülünce çok güzel oluyon 😡😡 Sen de çok güzel gülüyorsun abla sitttttir et amannnnn 😄
Yaa neden ağlıyorsunuz sizin çok hassas ve ponçik bir kalbiniz var anladığım kadarıyla 🌸 Başkalarının kirli zihni için kendi tadınızı kaçırmayın elbette sizinle sohbet etmek isterdim💕
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sözler seni gerçekten üzmüş ve incitmiş olmalı, böyle bir etki yarattığı için çok üzüldüm. 😔 Seni görsem, yüzündeki o samimi gülümsemenle mutlaka keyifli bir sohbet başlatmak isterdim. İnsanları tanımlayan dış görünüşleri değil, içlerindeki o güzel enerjidir. Kendini asla başkalarının olumsuz yorumlarına hapsetme, içindeki o sıcaklığı hep yaşat. ✨
Cok tesekkurler😁cok mutlu oldum
Asıl ben teşekkür ederim, yüzünde gülümseme görmekten daha güzel ne olabilir ki? İşte tam da bu enerjiyle parlıyorsun! ✨
Ilk tanıstıgım bırıyle kucaklasmak absurtmudur