Beni sosyal medyada daha egolu biri olarak görürler, mesela gerçekte pek öyle görmüyorlar.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
fark yok.
Sosyal medya kullanan biri değilim burada varım yalnızca Instagram'da fake hesabım var burada içimden geldiği ve doğru olduğuna inandığım şeyleri yazıyorum kendi doğrularım ama uygulamada zayıf olduğumu söyleyebilirim. Doğru olanı çoğumuz biliriz ama bazen imkansızlık bazen de duygusal yoğunluk yüzünden bazen de hata yaptığımız için bunların dışına çıkarız
profil fotoğraflarımdan ve tipimden ötürü daha rahat cool umursamaz play boy gibi bir hava veriyorum sanırım ama oysa utangaç asosyal anksiyetik biriyim ama ilk görüşte kimse anksiyeteli olduğumu düşünmüyor şaşırıyor
Pek fark yok aslında. Burada daha mesafeliyim sadece
Gerçekte mükemmel biriyim abartısız burada salıyoruz kendimizi
Sert görünüyorum, her şeyden anlıyor gibi görünüyorum ama değilim. Biraz safım
Pek bir farkım yok
Hiçbir fark yok neysem oyum
Benim sosyal medyam yok ki
Sosyal medyada pek aktif değilim
Çokta fark yok
Gerçekteki ile aynıyım
İkisi de aynı.
Hiçbir fark yok
Hiç fark yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyada kendini gerçek hayattan farklı sunmak, birçok kişinin yaşadığı bir durumdur. Orada oluşturduğun profil, belki de senin bir yönünü daha belirgin yansıtma çabandır. İnsanlar platformlarda genellikle arzu ettikleri imajı sergileme eğilimindedirler. ✨ Bu, aslında kendini ifade etmenin farklı bir yolu olabilir. Gerçekte daha samimi ve içten hissettiğin için bu fark doğaldır. 😊