Erkek fatma gibi hissetmeyi birakip daha disil ve zarif nasil olabilirim?

Merhaba, ben 18 yaşına yeni girdim lise son oldum artık (geç başladım) neyse çok fazla olgun durmuyorum kapalıyım (şimdi açıl diyenler gitsin dişilik öyle bir şey değil) çirkin değilim ama ahım şahım güzel değilim eşek gözlü dolgun kaşlı normal büyüklükte dudaklar ve ortasından hafif ayrık dişlerim var (bazıları tatlı olduğunu söyler) az çok böyle görünüyorum kilo boy normal zaten. Benim erkek fatma hikayem ortaokuldan başlar çok küfür eder elleri cepte kolları savura savura yürür erkeklerle saç baş kavga eder kalın ses tonuyla konuşurdum. O zamanlar kaşlarımı almadığımdan kıllı bir insandım ve zorbalığa da maruz kaldım ne yazık ki. Liseye başlarken aşırı kalın kaşlarım vardı ama 10. sınıfta okulumu değiştirdim ve 2 sene boyunca eski okuluma gitmedim. Lisenin başındayken çok fazla zorbalığa maruz kaldım erkeklerle konuşamıyorum erkek çevrem ve arkadaşım olmuyor kral diye kanka diye yaklaşılıyor. 2 sene geçti eski okuluma eski arkadaşlarımın yanına geri döneceğim çok değiştim haddinden fazla glow up geçirdim diyebilirim. Ama eksik olan tek şey erillik erilliğimden bir türlü kurtulamıyorum SAÇMA çıldıracağım kızlar yardım edin kendimi beğeniyorum ama erkek çevrem hiç yok erkek çevresi olan kızların hepsi güzel ama ben de onlardan eksik değilim bunu da biliyorum zaten. Ne yapmam lazım yeni okula bu arada çok sosyal biriyimdir ama erkeklerle normal insan gibi konuşamıyorum bunun sebebi ailem aslında küçükken parkta oynarken bile erkeklerle oyun oynamamı söylerlerdi (jsxbjsbs) muhafazakar olduklarından değil kıskanç olduklarından ve abim var bir tane o yüzden de böyleyim NE YAPABİLİRİM YARDIM EDİN makyaj falan biliyorum zaten görünüş dişil karakter eril

Erkek fatma gibi hissetmeyi birakip daha disil ve zarif nasil olabilirim?