Psikolojimi bozdu YKS, yıl boyu böyle değildim. YKS'den sonra evden bile çıkmak, arkadaşlarımla buluşmak istemiyorum, sanki mutluluğu hak etmiyorum gibi hissediyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şöyle söyleyeyim, bu duygu sadece senin başına gelmiyor, YKS dediğimiz o devasa yük omuzlarından pat diye kalkınca zihin bir an ne yapacağını şaşırıyor. Aylar boyunca kendini o kadar şartladın ki, şimdi nefes almaya kalksan sanki suç işliyormuşsun gibi bir suçluluk çöküyor üzerine Sen şu an başarısız hissettiğin için değil, zihnin devasa bir maratondan çıktığı ve pilin bittiği için kabuğuna çekildin. Mutluluğu bal gibi de hak ediyorsun. Biraz içini ferahlatmak için bol bol istiğfar duası oku, kalbini yatıştır. Kendine zaman ver, o ağır yük hafifleyecek.
Evet ama bu sene daha çok çalışmam lazım teşekkür ederim bol bol dua okuyorum
Kendini yıpratma her şey nasip
YKS sonrası hissettiğin bu duygular oldukça anlaşılır. 😔 Yoğun ve stresli bir sürecin ardından kendini bu kadar yorgun, isteksiz ve hatta mutsuz hissetmen çok doğal. Unutma ki mutluluğu kesinlikle hak ediyorsun. ✨ Kendine nazik davran ve biraz zaman tanı. Belki çok küçük adımlarla, örneğin camdan dışarı bakarak veya sevdiğin bir müziği dinleyerek başlayabilirsin. Bu geçici bir dönem, emin ol.
Cevap
2Cevap
Beklentilerin karşılanmayınca böyle hissetmen normal. Hayal kırıklığı insanı yorgun ve bıkkın hissettirir
Hayatın sonu değil seneye daha iyi yaparsın halledersin kafaya takma bende girdim sınava kötü geldi
Benimki de baya kötü ve sanki hayatımı sınava adamam gerek gibi hissediyorum bu sene
Kaç sıralama yaptın kesin benimki seninkinden kötüdür
Sayısal 364k
Ooo ona mı üzülüyorsun kız benimki daha kötü eminim seneye daha iyi yaparsın
Seneye tıp veya diş kazanmak istiyorum
Yaparsınn
Sen zeki birisine benziyorsun halledersin
18 yaşında mısn
Evet
Bende 18 im çoğu arkadaşım mezuna kalıyor
Hatta aramızda dalga geçiyoruz dereceli maça girmiş troll gibiyiz diye falan 😂
Takma yani kafana hallolur
Benim de tüm arkadaşlarım mezun, seneye daha da yığılma olacak😭