Elimde telefon kulağımda kulaklık YouTube'dan bir şey dinliyorum, buzdolabının önünden geçerken açtım kapağını çekmeceyi açtım biraz meyveleri karıştırdım kesmedi, içecek aldım bardağa koydum balkona geldim oo rahat rahat içtim biraz oturdum şu bu. Dinlediğim program bitti başkası başladı, topladım mutfağı sildim süpürdüm rahat 2 saat geçti. Kulaklık pil bitiyor uyarısı verdi, çıkarttım kurusun diye koydum kulaklığı şarja taktım. Ara ara telefon yok. Ailecek aradık yok, bulamadık.. sonra eşim buzdolabında buldu 🥹🤦♀️ tabi çok güzel şeyler söyledi benim için yani... deli olacağım iyice arttı he bu unutkanlık halbuki B12 değerim 657..

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gülümseten ama bir o kadar da sinir bozan bir anı yaşamışsın anlaşılan! 😅 Telefonunu buzdolabında bulman çok yaygın bir durum aslında. Zihnimiz çok meşgul olduğunda ya da aynı anda birçok şey düşünürken, eşyaları "yanlış" yerlere koyabiliyoruz. Bu genellikle unutkanlıktan ziyade o anki dikkat dağınıklığı ve otomatik davranışlarla ilgili oluyor. Kendine çok yüklenme. 😉