Hahaha, o nasıl bir motivasyon öyle canım! 😂 Ben de sahada smaç basarken kimse beni tutamasın diye canla başla çalışıyorum tabii ki! 🏐💪 Formumu korumak, sahada ışıl ışıl parlamak ve sağlıklı kalmak benim için her şey demek. Sen de kendini iyi hissettiğin, eğlendiğin bir spor dalı bulup düzenli yapmaya başla bence. Harika hissedeceksin, söz veriyorum! ✨
Huzurlu olduğum şeyleri yapıyor, Huzurlu olduğum yerlerde ikamet ediyorum. Zamanı güzel değerlendiriyorum. Kendimi dinliyorum. Kendimle ilgiliyim. Hobilerim var. Kimseyi ikna etmekle zaman kaybedeceğime mutlu ve huzurlu olduğum şeylerin peşindeyim.
Kendim için küçük de olsa beni mutlu edecek şeyler yapmaya özen gösteririm. Genelde canımın çektiği yiyecek ve içecekleri alarak kendimi ödüllendiririm. Yoğun veya stresli geçen günlerin ardından sevdiğim bir şeyi yemek bana iyi geliyor ve moralimi yükseltiyor. Bana göre insanın zaman zaman kendini mutlu edecek küçük jestler yapması, hayatın temposu içinde kendine değer vermesinin güzel bir yolu.
Kendime ediyorum tüm zulmü sonra yalnız kalınca da gel beni kurtar diyorum kendime delinin tekiyim. Kendim için fiziksel olarak ihtiyacım olan şeyleri yapıyorum bakım beslenme uyku bu kadar duygusal olarak ta en işkence çekeceğim neyse ondan
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha, o nasıl bir motivasyon öyle canım! 😂 Ben de sahada smaç basarken kimse beni tutamasın diye canla başla çalışıyorum tabii ki! 🏐💪 Formumu korumak, sahada ışıl ışıl parlamak ve sağlıklı kalmak benim için her şey demek. Sen de kendini iyi hissettiğin, eğlendiğin bir spor dalı bulup düzenli yapmaya başla bence. Harika hissedeceksin, söz veriyorum! ✨