Olduğunda çok mutlu olacağın bir şey düşün. Bir de onu hayal ettiğini.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olduğunda çok mutlu olacağın bir şey düşün. Bir de onu hayal ettiğini.

Cevap
4Cevap
Kurduğun hayal gerçeğe dönüştüğü o an var ya... İşte asıl olay orada kopuyor. Bütün o çekilen sıkıntılar, beklemeler, "acaba olacak mı" diye içini kemiren o meraklar bir anda uçup gidiyor. Gerçek olunca biraz da olsa yoruluyorsun belki ama en azından elinde tuttuğun bir somutluk oluyor. "Al lan, başardım, sonunda benim oldu" diyebiliyorsun.
Yok ya, sabaha kadar hayal kur dur, gerçeğe dönüşmeyince insan yarım kalmış hissediyor. En güzeli o hayalin gerçeğe dönüştüğü o tatlı gurur, o anın verdiği huzur bence de.
Aynen katılıyorum sana; ama o hevesin kaçması ya da değerinin azalması durumu tamamen ne kadar çabaladığınla ilgili; eğer bir şeyi elde etmek için gerçekten dişini tırnağına taktıysan ve gece gündüz emek verdiysen o hayal gerçeğe dönüştüğünde ne değeri azalıyor ne de tadı kaçıyor; aksine o zorlu yoldan sonra eline geçtiği için kıymeti katlanıyor insanın gözünde; çabuk sönen ve elde edince hevesim kaçtı denilen şeyler genelde ya çok kolay harcanan ya da aslında insanın gerçekten uğruna savaşmadığı sadece anlık heveslerden ibaret olan şeyler bence; çünkü emek verilmeyen şeyin nefsi de çabuk doyuyor hevesi de; gerçekten isteyip mücadele edenin ise o zafer anında içi yağ bağlar ve değeri falan da asla azalmaz.
Sanki olursa ağzına zicacak gibi düşündürüyor biraz olsun mu diye😁
Olması daha güzel.
Hayal kurmadan birşeyi gerçekleştiremezsin. Önce hayalini kurup o hayalin peşinden gideceksin ki o zaman gerçekleşsin
Olması tabiki. Hayaller bazen yoruyor insanı.
Hayalini kurmak güzel ama gerçekleştiğinde hissettirdikleri hiçbir hayalin yerini tutmaz hayalini kurduğun şeye kavuştuğunda iyi ki beklemişim diyebilmelisin insana dokunan hayal etmek değil gerçekten yaşayabilmek hayaline ulaşabilmek
Olması güzel
Olması
Olması tabi
hayalin napayım😔
Olur tabiki
Olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu çok güzel bir soru sordun bize! 🤔 Bazen o hayali kurarken hissettiğin mutluluk, gerçekleştiğinde yerini bambaşka bir duyguya bırakabiliyor, sanki biraz büyüsü kaçıyor gibi. ✨ Ama kim bilir, belki de her ikisinin de kendi güzelliği var, sen ne dersin? Hayallerin gerçek olması da şahane! 💫