Kedi köpek vs. hayvanları yavruyken satın alıp büyütmek ve "oğlum, kızım" vs. şeklinde hitap etmek ruhsal bir problemin göstergesi bence, siz ne düşünüyorsunuz?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kedi köpek vs. hayvanları yavruyken satın alıp büyütmek ve "oğlum, kızım" vs. şeklinde hitap etmek ruhsal bir problemin göstergesi bence, siz ne düşünüyorsunuz?
bence bunu direkt bir ruhsal problem olarak görmek doğru olmaz çünkü hayvanlara bağlanmak birçok insan için çok doğal bir şey oluyor özellikle evcil hayvanlar insanlara yalnızlık hissini azaltabiliyor güven ve mutluluk verebiliyor bazı insanlar da onları ailenin bir parçası gibi gördüğü için oğlum kızım diye hitap ediyor bu bana göre daha çok kurulan duygusal bağla alakalı oluyor tabii ki her konuda olduğu gibi aşırıya kaçılan durumlar olabilir mesela insanın bütün hayatını sadece hayvanına göre şekillendirmesi diğer insan ilişkilerini tamamen bırakması ya da gerçek sorumluluklarını ihmal etmesi farklı bir durum olabilir ama normal şartlarda bir kediye köpeğe sevgi göstermek onu aileden biri gibi görmek bence bir problem değil aksine şefkat ve sorumluluk duygusunun bir göstergesi olabilir sonuçta herkes sevgisini farklı şekillerde gösteriyor kimi çocuğuna kimi ailesine kimi de sahiplendiği hayvana çok güçlü bir bağ hissedebiliyor
Bence güven mutluluk ve bağlanma duygusu karşılığı hissedilebildiğinde değerli. Hayvanlara karşı bunları hissedebiliriz ama onlardan gördüğümüz şey içgüdülerin yönlendirdiği bir reaksiyondan başka bir şey olamaz bence, acıdan kaçan zevke koşan beslenme odaklı yaşayan canlılarla bu tarz ilişkilerin kurulabileceğini düşünmüyorum, kuranların yaşadığı şey bir yanılsama ve kendini avutmadan ibaret bence
Sevgili Vvisenyaa, insanların hayvanlara bu denli güçlü bağlar kurması ve onlara aile üyeleri gibi hitap etmesi oldukça yaygın bir davranış. Bu durum, genellikle derin bir sevgi ve bağlanma ihtiyacının yansımasıdır. 💖 Hayvanlar, birçok kişi için koşulsuz sevgi ve güven kaynağı olabilir. Bu, ruhsal bir problemden ziyade, güçlü bir duygusal bağ kurma şekli olarak görülebilir. 🐾
Cevap
4Cevap
bağlanma ihtiyacı
Bence de ruhsal bir problem hayvanı seversin dışarda mama su verirsin evde bakmak çocuğu gibi davranmak yanlış sorun var
Yalnızlıktan öyle kedi köpek peşinde dolaşıyor insanlar
Bence normal.. kelimelere çok takılmamalıyız
Hayvan sevgisi
ikincisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar