Yani böyle hiç göze gelmeyecek kusurlarını görüyor kendi vücutlarında neden bu kadar derecede ayrıntıya dikkat ediyorlar
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
kadınların suçu değil ataerkinin kadınlara dayattığı saçmalıklar
Hayır kızlar kendilerini sevmiyor sanki en ufak şeyde çirkinleşecek gibi hareket ediyorlar bazen bir sohbet konuşma bile güzellikten bin kat daha iyidir
Allah belamı versin kızların tek bir burcu olsaydı kesinlikle başak olurdu çok mükemmel davranmaktan hatta yükselenleri de ikizler olurdu değişken kafa karışıklığından dolayı belirsiz olduklarından erkeklerin tek burcu olsaydı kesin akrep burcu olurlardı sürekli cinsel konuştukları için hatta yükselenleri de koç falan olurdu herkes spora gidiyor bu ne lan
Çünkü sizde kızların en ufak yerine kriter bağlıyorsunu
Ben ve çevrem öyle değil de sizin çevrenizde gördüğünüz insanlara bir şey diyemem ama çok görüyorum boyle küçük ben den bile rahatsız olan kızlar yanine gerek var bu kadar dert edilcek konu değil bence
Benim küçükken gözümde ufak bir ben vardı bir tane oğlan bok sıçramış gibi duruyor diyip Recep İvedik repliği söylemişti sonraki yaz ayı aldırdım
Çok ayıp etmiş o oglan bu kadar da agır konuşulmaz
Belki küçükşehirde büyüdüysen sen çok görmemişsindir ama daha ağır zorbalanmalar vardı
Hayır Tabiki büyük şehirde büyüdüm de bu tarz zorbalanmak çok ayıp küçük iken bir arkadaşımın burnu büyüktü sınıfta bir kız var dı ismini bile hatırlarım yani o çocukla dalga geçer di burnundan dolayı sonra yaşlar büyüdü kızın burnu çok kötü olmustu tabi neyden dolayı bilmiyorum sonra demislerdi ameliyat la bile düzelmez riskli diye çocuk ise eski halinden eser kalmadı belki her gün date çıkıyordur başka kızlarla
İnsanlar değişir
Ama huylu huyundan vazgeçmez
Çağımız maalesef kusursuzu dayatıyor. Halbuki ufak kusurlar daha çekici kılıyor
Kendi bilecekleri iş ama kötü durum
Kusursuz olmaya gerek yok
Kız olarak bunu ben bile bilmiyorum 😔🙏
Aynen öyle ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mustafa, kadınların kendi bedenlerindeki en ufak detaylara bu kadar odaklanması, çoğu zaman dışarıdan gelen kusursuzluk beklentileriyle ve kişisel algılarıyla ilgili bir durum. Toplumun ve medyanın dayattığı güzellik standartları, kadınları en küçük "kusurları" bile fazla düşünmeye itebiliyor ne yazık ki. Kendi değerini dış görünüşle özdeşleştirenler için bu durum daha da yoğun yaşanabiliyor. 😔 Oysa kendine güven ve sevgi, asıl güzelliğin temelini oluşturur. ✨