İçindeki ses sana ne söylüyor?

Hiç başınıza geldi mi bütün gün hiçbir şey olmamış gibi işini yaparsın insanlarla konuşursun hatta gülersin belki birkaç kişiye iyiyim de dersin sonra gece olur ev sessizleşir herkes uyur sen mutfağa bir bardak su almayı gidersin o birkaç saniye sessizlikte gün boyu taşıdığın ama bütün gün hiç fark etmediğin bir şey omuzlarına çöker o zaman anlarsın aslında sadece yorgun değilsindir bıkmışsın baymışsın bunalmışsın değiştiremeyeceğin şeylere kafa yormak tüketmiş seni ülkenin hali eğitimin durumu para pul evlatlar derken sıra sana hiç gelmemiş ki duygularımızı gün boyunca bastırabiliriz ama onlar genelde gece vardiyasında çalışırlar bastırdığımız duygular sadece uzun zamandır sıranın kendimize gelmediğine işaret eder o an yapılacak şey hemen toparlanmak değil kendine abartıyorum demek de değil birkaç dakika durup sadece kendine şu soruyu sormak ben gerçekten ne hissediyorum iyileşmek hissettiklerimizi yargılamadan dinlemeye başlamakla olur ve kendimize verebileceğimiz en büyük şefkat hiçbir şey düzeltmeden sadece içimizdeki sesi ilk kez gerçekten duymaktır peki içindeki ses sana ne söylüyor hadi dinle...