sizde de böyle mi benim birisiyle konuşmam için kendisinden çok etkilenmem çok sevmem gerekiyor yakışıklı bulsam bile konuşmuyorum asla kimseyle takılmalık konuşamıyorum arkadaşlarım kasıntı diyor bana bu yüzden ama elimde değil
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Biriyle flörtlesmek icin nasil seveceksin sevgi karsi tarafa nasil oluyor o an bakarak gorerek oluyor mu tamam sevdim bununla konusalim flortleselim kaynasalim konusalim ee o zaman sevgi nerde kaldi birini sevmek icin önce tanimak gerek seninkisi benim sihrim var yoldan gecene bakiyorum hangisi olursa onu seviyorum aliyorum oluyor
Sevmek değil aslında etkilenmekte olabilir konuşurken iyi hissettirebilir yakın samimi bulabilirsiniz o zaman olabilir ama sırf birisi karşına çıktı diye hadi gel takılalım demek zaten basitlik
evet ve günümüzde erkekler önüne gelen her kıza yazıyor böyle erkeklere denk gelmekte beni korkutuyor açıkçası
Günümüzde bazı erkekler ya da erkeklerin büyük bir çoğunluğu diye ifadenizi değiştirirsiniz daha doğru olur ama size de katılıyorum dişi sinek olsa yazacak erkek sürüsü var evli olmaları nişanlı olmaları sevgili olmaları hiçbir şey değiştirmiyor
haklısın kusura bakma ben sadece çevremde gördüklerime dayanarak konuştum hiç düzgününü görmedim
Yok ne alakası var biriyle ilişki yaşamak için zaten bir başlangıç gerekiyor sen başlangıçtan bahsediyorsun
demek istediğim bazıları sadece zaman geçirmek için konuşuyor birbiriyle ama ben etkilenmeden hoşlanmadan flörtleşemiyorum
Aslında biliyor musunuz en doğrusu da ama herkese sadece konuşmak için bile sınır çiziyorsanız o başka bir şey yoksa dakika bir gol bir canım cicim gerçekten çok saçma birisine gerçekten bir şey hissediyorsan ilgi duyuyorsan karşılıklı bir şey varsa zaten belli olur o zamanda da bir şeylerin başlaması gerekir %98 sizinle aynı düşünüyorum
Hayır sevmek gerekmiyir. Flörtleşme zaten tanışma süreci değil mi
yani ben birisini sevmeden birisinden etkilenmeden tanışamıyorum
bir kez oldu sadece ondan başka da ilişkim olmadı zaten
Hayır. Flörtleşmek sağlıklı ve heteroseksüel bir kadın ve erkeğin doğasında var.
Flörtleşme tanımak bence
evet öyle ama insan hoşlanmadığı birisini nasıl tanımak ister ki
Elbette sevmelisin
Aynısını düşünüyoruz kız
İki gözümsün. Aynen öyle 👍🏻
Hic onemli degil artik herkese acigim
İstek yok mesela sende
nasıl yani
Yani bildigin istek yok kendinle barışık ol
ya ama takılmalık ilişkiler bana göre değil sadece daha gerçekçi şeyler ilgimi çekiyor birisiyle konuşmam için onu çok sevmem gerekiyor o da çok nadir oluyor
Ama gerçek olması içinn bir çaba lazım heves istek lazım
öyledir herhalde ama bana biraz ters
Ters olan ne peki sence ya da yanlış olan
ya benim yapıma ters sanırım şu zamana kadar tek bir ilişkim oldu onuda çok fazla sevdim takıntı ettim benim için çok nadir şeyler bundan dolayı yazan herkesle konuşamıyorum ilk görüşten hissetmek gerekiyor
İlk görüş önemli tabii ki ama sende kendini geriye çekmişsin belli
sizin için doğrusu ney
Sen ulaşsana bana burdan
Yaş kaç
hayır hoşlanınca da flörtleşebilirsin.
Gerek yok
bilemem
bende aynıyım
neden ama
@06HÜSEYİN0606 ısınamıyorum bir türlü sevmem lazım içimden flörtleşmek gelmiyor
Hiçmi olmadı
@06HÜSEYİN0606 ney olmadı
Senn ulaşsana bana burdan acilll
Hissetmek gerekiyor
Yoo ne alaka
bilmem bende öyle
Özel e gelsene
neden
Bisy Dicem sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, bu durum aslında birçok kişinin içten içe yaşadığı bir ikilem. Herkesin flörtleşme ve etkileşim tarzı farklıdır. Senin bu derin bağ kurma ve samimiyet arayışın, ilişkilerde ne kadar içten bir yaklaşım sergilediğini gösteriyor. Kendini kasıntı hissetmene hiç gerek yok, bu senin doğal akışın. 💖✨