İlk aklınıza gelen klişe cevapları değil, gerçekten karakteri ortaya çıkaran anı merak ediyorum. Yaşadığınız bir örnek varsa paylaşabilirsiniz.
3 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
Eskiler cok guzel demiş kadını yoklukta erkeği varlikta.. hiç şaşmaz
Belki de asıl mesele yokluk ya da varlık değil. İnsanın eline fırsat geçtiğinde ne yaptığı, karakterini en net gösteren şeydir.
Olabilir
+1 EİC hesabına varmak için sabırla bekliyor haberin olsun fıstıkk😉
Teşekkür ederim 😂
Kalıplaşmış ifadeler doğru ama dar kapsamlıdır. Karakterinin hangi kısmını tanımak istiyorsan ona yönelik bir test kullanman gerekir. Kan tahlili gibi bir tüple yüz tane parametreyi dökebileceğin bir test olduğunu düşünmüyorum
çok iyiydi
insan sinirlenir ama beş dakika içerisinde siniri geçer. sinirliyken de hatalar yapılabilir ama sonrasında düzelir. fakat asıl insanı güç eline geçince tanırsın
belki de
Karakter en çok zor anlarla ve sabırla sınandığında kendini belli eder.
evet ama ne gibi bir zorlukta, hangi zor anda mesela?
Bir ilişki düşün mesela. Zor bir dönemden geçtiklerini farz edelim. Erkeğin mental olarak sakin kalıp bu süreci yönetecek gerekli özgüveni olmalıdır. Olmadığı takdirde soğuk kanlı davranamaz ve aşırı reaktif tepki vererek ergen davranışlarda bulunabilir.
Kısmen katılıyorum. Böyle dönemlerde metanetini koruyabilmesi elbette artı bir özellik fakat bir insanın zaman zaman dağılıp sendelemesi beni ondan soğutmaz. Sonuçta herkesin zorlandığı dönemler olur. Ben daha çok, o sürecin ardından yeniden ayağa kalkabiliyor mu ona bakarım.
Tabi ki haklısın. Hepimiz etten kemikten varlıklarız. Elbet sendeleyeceğiz. Mühim olan bizi yeniden ayağa kaldırabilecek o güce sahip olabilmek.
İnsan en çok haklı olduğunu bildiği halde karşı tarafı ezebilecek güce sahipken sergilediği merhametle tanınır. Öfke kontrolden çıkarabilir, güç kör edebilir ama haklıyken nezaketini koruyabilmek tamamen karakter meselesidir.
Beni aldattığını bir cafenin tuvaletine gittiğinde telefonundaki mesajlardan öğrenmiştim (bayağı şok olmuştum).
Yapma be
Farklı durumlarda farklı davranırsın
Tek bir karakter yoktur insanda
Tek bir kalıp ya da davranış şekli yoktur yani
Bi insanı tanımanın sonu yoktur
Dedesinin mirasını alan sözde arkadaşımın ilk arabasını aldığı gün anlamıştım ne b*k olduğunu
en azından orada ortaya çıkmış
İlk günden ortaya çıkması bile iğrendirici ama dediğin doğru
Hiçbir açıklama yapmadan beni hayatından çıkardığı gün öğrenmiştim, tanımıştım gerçek karakterini.
İşte burada Allah belasını versin derim
hdhddhh e yani
arkadaslar bisi dicem sadece susup ve uzaklasirsaniz her sey cok guzel oluyo
bazen evet ama etik kısmı da ayrı bir tartışma konusu diyebiliriz.
İnsanlar imkanı olan günahları işlerler imkanı olmayanları yargılarlar
Bir insanın karakteri zor anlarda belli olur iyi zamanda herkes yanında olur kötü günde ve parasız kaldıgında çıkar genelde
Yakın arkadaşım okulda beni hırsızlıkla suçladığında
Canı yandığı zaman bu biri için para biri için sevdiği biri bir eşyası
Zorluklar karşısında nasıl davrandığı karakterinin temelini söyler bence
Güç eline geçince
senden biraz daha detaylı bir cevap beklerdim
Özür dilerim güzel bir cevap verelim o zaman
Bir insanı veya karşıdaki kişi kimse sevgilin kardeşin olsun
Aile yi katmıyorum çünkü anne baba ne olursa olsun yanında olur güç geçse de olmasada mesale eminim ki kardeşim eline güç geçse bana yararı dokunur ama birinin karakteri anlamak zaman ister en az 4 yıl derim ben kim olursa olsun
Bence herkes birbirini karşısındakinin izin verdiği ölçüde tanıdığı için bunun net bir süresi yok, süreci var.
Bir yerden sonra zaten illa karşındakinin çoğu bilgisini biliyorsun davranışlarını uzun süreden sonra tabi
Süreçte olabilir ama haklısın
Güç ve para insanın nasıl biri olduğunu ortaya çıkarır
Güç elindeyken bence
Bence öfkeliyken söyleneler
Para :)
Bence sarhoşluk
Kavga ani bence 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bir karakterin en net ortaya çıktığı an, kişinin kendisine hiçbir çıkar sağlamayacak birine karşı nasıl davrandığıdır, yılmazgamze57. Garsona, temizlik görevlisine ya da yardım bekleyen bir hayvana gösterilen o anlık samimiyet veya ilgisizlik, tüm maskeleri düşürüyor. İşte o zaman gerçek benlik yüzeye çıkar. 🪞✨