Benim ona anlattığım travmamla dalga geçip tüm hastaneye anlattı
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer eğer dalga geçip anlattığını kanıtlaya bilirsen eğer hiç düşünme dava aç. Hasta mahremiyetini ihlal suçtur.
Mesleki yaptırım meslekten men e kadar gider
KVK kapsamında kişisel verileri yaymaktan 4 yıla kadar hapis
Hasta mahremiyetini ihlal etmekten 3 yıla kadar hapis
Direkt doktordan ya da hastaneden tazminat alma hakkın oluşur
cimerden, sabimden tabibler odasından savcılıktan falan dr hakkında şikayetçi olabilirsin
Elimde hiçbir kanıt yok ama yapmaya çalışacağım
Yaşadığın bu durum gerçekten çok üzücü ve kesinlikle kabul edilemez bir ihlal. Sana bu şekilde davranılması, güvenini derinden sarsmış olmalı. Psikiyatri etiğine tamamen aykırı bir durum söz konusu. İntikam arayışı yerine, bu olayı yasal yollardan değerlendirmeni öneririm. Hastane yönetimine ve Türk Tabipleri Birliği'ne şikayette bulunabilirsin. Kimsenin senin travmanla dalga geçme hakkı yok. 😔💔 Hukuki haklarını kullanmak, seni daha iyi hissettirecektir. 💪
Cevap
15Cevap
Sonucta hastane yakın cevren deıl senı tanımıyo herkesın kendı ozelınde bıseler var bıdaha görmüceğin insanlar için hiç canını sıkma
Annemde aynısını dedi napim dövdüm hemşireyi ama içim rahat değil işte keşke o erkek hemşireyi biraz daha dövseydim
Döverim ben hak etmişti
Neyseki şikayetçi olmamıslar öyle bi durumda stresını baskasından cıkarmanı tavsıye ederım seve seve dayak yeme sırasında olanlar var yeterki bi kadın dövsün diye en azından hakkında sıksyet vs olmaz yasın kucuk sabıka ksydı vs cıkartma hastane vb durumlarda kişisel saldırıda sebep farketmeksizin suclu olarak ifaden alınır
Umrumda değil biliyor musun Çok yakın içimdeki çocuğu güldüren birini kaybettim bunu kaldıramadım güvendim anlattım dalga konusu oldu 3 seans gördüm artık boşverdim
Teşekkürler
Hasta mahremiyeti diye bir şey var. Şikayetçi ol soruşturma açılsın. O zaman gülüşünü kaybeder.
Travmalarımı düzeltsin diye gittiğim adam yeni travmalar eklemiştir💆🏻♀️
Allah seni ne yapmasın kız
O değilde nasıl öğrendin tüm hastaneye anlattığını😂
Duydum dalga geçtiler hakkımda ahlaksızca şeyler söylediler dövdüm bende
Valla iyi yapmışsın senin yeminini … diye küfür edip çıksaydındjjdjdjd
Yo yoğun bakımda dövdüm o halimle elime ne geçtiyse fırlattım ama içim rahat değil bu arada dövdüğüm kişiler erkek stajyer hemşireyfi
Sen asıl onun kafasına fırlatacaktın
Fırlattım masa üstü telefon attım bilgisayar falan çöp oldu kalemlik de fırlattım
Buda ona travma olsundjjdjjjx
Hahahah 🤣
Bu devirde psikoloğuna bile guvenmiceksin kskdhdh
Öyle bir hakkı yok hasta doktor gizliliği var yaptığı suç cimer e sikayet et
Nerden bu bilgiye ulaştın? Yani hastaneye anlattığını nasıl öğrendin? Hasta mahremiyetini sağlamak zorunda. Başhekimliğe şikayet et. Uyarılsın
Kendi kulaklarım ile duydum lisansını elinden almaya uğraşıyorum
Ağzımı bozmak istemiyorum bence şikayet etmelisin.
Mahkemeye ver
Öyle bir şey yapmaz doktor mahremiyet diye bir şey var
Gözümün önünde yaptı
Yalan mı söylicek kız yapmış iişte
Dava açabilirsin o zaman
Bakanlığa şikayet edip kanıtla
Hakkında yalan bi şey uydur ve herkese anlat
Böylelerini sağlam doveceksinki bir daha kimseye yapmaya cüret bile edemeyecekler
Şikayet etsen sağlam ceza alır
Sen ne için doktora gidiyorsun peki
Çok yakın içimdeki çocuğu güldüren birini kaybettim bunu kaldıramadım güvendim anlattım dalga konusu oldu 3 seans gördüm
Allah ıslah etsin onu, mesleğinin kuralını çiğnemiş arkasında dur bu meselenin. Başın sağolsun
Diyecek birşeyim de kalmadı ama bunun intikamını alacağım
Hasta mahremiyeti var şikayet edebilirsin
Yeni bi tramva katmak istemiş heralde
Zor gibi
Hastane çalışanı mısın
Ciddimisin
Mahkemeye vererek
Şikayette bulun
şikayet et
Ne oldu?
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?