24 yaşındayım ama hâlâ çocuk gibiyim, Peter Pan sendromu mu yaşıyorum ne yapmalıyım?

ben de galiba peter pan sendromu var. ne yaparsam yapayım büyüyemiyorum. hâlâ çocuk ruhluyum; ne bileyim hâlâ bebe büskivisi yiyorum, biriyle konuşurken heyecan yapıyorum, mesajlaşırken cıvıklaşıyorum, özgüvenim düşük, tanımadığım birine bile ”abi/abla” diyorum ne alakaysa. 24 yaşına gireceğim birkaç ay sonra ama gerek fiziksel gerek davranış olarak büyüyemiyorum. zihinsel olarak gerçekten olgunum ama bunu dışarı yansıtamıyorum; özgüvenim olmadığı için herhâlde. durduk yere akşam vakti kafam esiyor ve eski okuluma gidip bahçeyi seyrediyorum; sonra kendi kendime ”ne işin var burada? senin yaşındakiler şu an arabayla gezip kafelerde takılıyor. kimse gelip bu saate okulun bahçesini seyretmez.” ama bunu dediğim hâlde hâlâ çocuk gibiyim. ne bileyim bir oyun güncelleme aldı diye mutlu oluyorum ya çok saçma. ehliyetim bile yok. benim yaşımdakiler araba almış, evlenmiş ama ben hâlâ okul bahçesini seyredecek kadar aptalım. ne yapmam lazım? tavsiyeniz var mı?

24 yaşındayım ama hâlâ çocuk gibiyim, Peter Pan sendromu mu yaşıyorum ne yapmalıyım?