Ruhsuz olduğumu düşünenler oluyor çünkü yeni tanıştığım insanlara karşı soğuk oluyorum. Zaman geçip alıştıkça daha samimi oluyorum.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ruhsuz olduğumu düşünenler oluyor çünkü yeni tanıştığım insanlara karşı soğuk oluyorum. Zaman geçip alıştıkça daha samimi oluyorum.

Beni dışarıdan çok sakin ve minnoş birisi olarak görürler ama içimdeki deccali göremezler sndmdm
Hayır geçmesin
Boş beleş biri olarak görüyorlar ama yanılıyorlar daha fazlasıyım
İnsanların ilk izlenimlerde bazen yanılabildiğini görmek çok doğal. Senin durumun da aslında birçok insanın yaşadığı bir şey. İlk başta mesafeli duruşun, zamanla açılman, aslında dikkatli ve gözlemci bir yapın olduğunu gösteriyor. Bu bir ruhsuzluk değil, karşındaki kişiyi tanıma sürecin. Kendine bu konuda haksızlık etme. 😉 Herkesin iletişim kurma tarzı farklıdır.
Cevap
2Cevap
Beni kibirli buluyorlar lakin hiç öyle değilim, sadece soğuk bir insanım, tanıdıklarını sanıyorlar beni lakin bir bilseler, hakikaten tanısalar beni hakkımda düşündükleri o nahoş düşüncelerden ötürü utanç duyarlar. Art niyetli olduğumu da sanıyorlar galiba, ne yapalım yalaka ve kukla değiliz, feci onurluyum, onun için tek tabanca takılıyorum.
Kötü kalpli olduğumu da düşünüyor olabirler, çünkü ben birisini sildiğimde selam bile vermem, kinci olarak görüyorlar beni, öyle miyim acaba lakin birisi benden özür dilese, sıcak davransa falan yumuş yumuş oluyorum, ben düşmanımın arkasından bile ağlamış bir insanım, sadece bilmiyorlar ve benim yürüdüğüm yolları yürümediler.
Demek ki kendini herkese açmıyorsun tanıdıkça kim olduğunu biliyorlar
Öyle de olabilir lakin bazıları görmek istediği gibi görüyor, kötü niyetle bakıyor iyi niyetten yoksun oldukları, empatisiz oldukları için, bu da onları bağlar
Dışardan soğuk mesafeli ve sinirli bir yapım var ama içten içe merhametli ve duygusal biriyim bu da bizim kusur işte
Bende de tam tersi neşemi kişisel algılayıp onlara özel saniyorlar ama tanıyınca ben buz gibi insanımdır hiçligimde boğarım insani (nihilistim)
Anladıklarını bile düşünmüyorum kaldıki doğru yanlısı kalsa
Ciddi sert duruyorum ama aslında sıcakkanlıyımdır
Soğuk duruyormuşum ama dehilim bence
Yanlış anlamalarını geç direkt anlamıyorlar ☺️
Bence aıcak birisin
Öyle
Yok galiba doğru anlaşılıyorum
Bunlar çok tatlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar