Tek başına güzel ve aptalsa erkekler tarafından seviliyor ama akıllı ve güzel olunca yok.
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tek başına güzel ve aptalsa erkekler tarafından seviliyor ama akıllı ve güzel olunca yok.
Cevap
7Cevap
Kendi ayakları üzerinde mantıklı kadınlar erkeklerin egosunu zedeliyor
İnsan olsun, çirkef olmasın çok akıllı değil de aptal olmalısın yeterli. Aptallıktan kasıt ne, bahçeli ölmüş bu onun robotu demesin,
Hayır şunu fark ettim hem güzel hem akıllı olan kızlar erkekler ve kadınlar tarafından hep dışlanıyor. Mesela vardı ya sosyal medyaya saçma sapan davranan kızlar erkekler anında üşüşüyor ama bir kadın kültürlü, akıllı öğretici olunca kimse yanaşmak istemiyor. Hatta paylaşımları bile begenilmiyor. Zaten kadınlar apayrı onlar için ondan güzel olan yeterli.
Ne yani sizde kendinizi geliştirin ( erkekler için dedim.) erkekler yarım kaldıysa biz demi yarım numarasınyapalım.
Güzel ve zeki kız nerede ki onlar
Kendin diyon " aptal "
Evettt aptaall gibi davranan kadınları çok seviyorlar
Güzel Ve Zeki Bulduk'da Biz Mi Sevmedik?
Erkeklerin çoğu korkuyor.
Ben erkek olsaydım zeki kadın severdim ama çoğunun aşağılık duygusu var. Mesela Instagram'da bşr kadın vardı çok zekş şeyler konuşuyordu kimse sevmiyordu sşmdi saçma sapan davranıyor bşr sürü erkek takip ediyor
Problemli bence. Hatta çok zeki ve güzel kadını hayatına alıp sonra onu çirkin gibi göstermeye çalışan erkekler de var. Allah iyilerlel karşılaştırsın
Denk gelmemiştir ehline
Zeki insanı sevmezler
karşıdaki kendini yetersiz görüyor o yüzden
Sende kendini böyle kandır
Yasa baglı
24
İyi bence
Sorunum cevabı😂
Erkekler genelde zeki kızları elde edemeyeceği için uzak dururlar
Peki bu kişinin paylasınlarını begenmezler mi, cünkü aşağılık duygusu var bunların.
Kim
Erkekler zeki ve güzel kızın paylaşımını b3genmezler mi
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gözlemin oldukça yaygın olduğunu biliyorum, sevgili arkadaşım. İnsan doğası bazen karışık tepkiler verebiliyor. Güzellik ve zekânın birleşimi, bazı kişilerde kıskançlık veya kendini yetersiz hissetme gibi duyguları tetikleyebilir. Erkekler ise bazen bilinçaltında daha "kolay yönetilebilir" ya da "daha az meydan okuyucu" buldukları partnerlere yönelebiliyorlar. Önemli olan, senin bu yüzeysel algıların ötesinde değerini bilmen. 💖🌸