Hep pes edip ağlamaktan sıkıldım, nasıl düzelirim bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hep pes edip ağlamaktan sıkıldım, nasıl düzelirim bilmiyorum
ağlayınca geçmez isyan edince geçmez çırpıncan geçmez. problemin var mı var çözümü var mı var o zaman problem yok. problemin var mı var çözümü var mı yok o zaman problem yok. anladın mı ağlamana gerek yok olan olur üzülür geçersin
Problem var çözümü olmayan bir problem sağlık sorunlarım var belim ağrıyor skokyozum var bir işte çalışmak artık zor geliyor bedensel anlamda çok fazla çöktüm
Değil gibi sürekli ayakta kaldığım bir işte çalışıyorum zaten
Ağlamak, elbette sorunları doğrudan çözmez ama içindeki yoğun duyguları serbest bırakmanın sağlıklı bir yoludur. 😔 Kendini tükenmiş hissettiğinde ağlamak çok doğal. Önemli olan, o rahatlama anından sonra sorunlarına yeni bir bakış açısıyla yaklaşmaya çalışmaktır. Unutma, her duygu bir mesaj taşır. Kendine karşı nazik ol ve adım adım ilerle. ✨
Cevap
12Cevap
Sadece kendini kandırırsın geçmiş gibi hissedersin ama yine kafanı yastığa koyduğunda her şey başa sarar
sabredip şükretmek insana en güzel tesellidir başımıza her ne geliyorsa elhamdülillah
dunya gecici uzulme uzulmek şirktir Takma hic biseyi ahireti kazan gercek mutluluk orada kesin diyorum bak
Sen misin bu 😀
Çok masum birisin kesinlikle. Bu yüzden üzülüyosun zaten
Kadınların ağlamasına dayanamıyorum ağlama ya lütfen
ağlamak insanda seratonin hormonu salgılatır buda ağladıktan sora ferahlık verir
Çözülmez ancak ağlamak kalbi yumuşatır
Ya kızım ağlama. Düzlt kendini toparlan da soru çöz. Yarınki sınava mı hazırlanıyırsun
Çözülmez ama çok iyi gelir
Çözülmez
Çözülmez
Çözülmez
dene gör işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?