Evde abim sürekli kavga çıkarıp anneme ve bana baskı yapıyor, ne yapmalıyım?

Merhaba ben aslında hâlâ ergenlikteyim ve 1 abim 1 ablam en küçük olan ben ve anne babam ile aynı evde yaşıyoruz. Abim 19 yaşında ve berberde çalışıyor akşamları eve geliyor ve sürekli eve geldiğinde illa huzursuzluk oluyor nasıl anlatayım mesela telefonun şarjı azsa zorla beni annemin zoruyla dükkânına getirip şarjı istiyor hizmetçi gibi bir nevi bir de annemle kavga ediyorlar o gün istediği yemek yoksa sızlanıyor bağırıyor çağırıyor annem de onu şımarık mıdır nasıl yetiştirdi bilmem her istediğini yaptığı için susturup istediği yemeği yaptırıyor ve benim zoruma gidiyor çünkü annem gerçekten yoruluyor. Şu an okul tatil olduğu için dışarı çok çıkamıyorum arkadaşlarımın ailesi çok izin vermiyor ve evde yattığım için her gün bir annem kızıyor iki de abim sabahtan akşama kadar beni eleştiriyor gerçekten psikolojim bozuluyor yazdıklarımı alaya almadan ciddi bir şeyler yazarsanız çok sevinirim çünkü gerçekten çok baskılı ben anlamıyorum bu aileyi ergenlikten midir nedir ağlayasım geliyor sürekli

Evde abim sürekli kavga çıkarıp anneme ve bana baskı yapıyor, ne yapmalıyım?