Hep merak etmişimdir acaba bu cümleyi kurmasaydı da yine benden cacık olmayacak mıydı? Yoksa bu cümle bilinçaltıma işledi de ondan mı böyle oldum?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hep merak etmişimdir acaba bu cümleyi kurmasaydı da yine benden cacık olmayacak mıydı? Yoksa bu cümle bilinçaltıma işledi de ondan mı böyle oldum?
Yok çok şükür babam öyle biri değildi. Öyle biri olsaydı başarılarımdan dolayı her zaman babamı aşağılardım 😄 Destek olduğu için dua ederim ara sıra değerini bilirim. Destek olmasaydı ezerdim yüzüne bakmazdım. Bu konularda aşırı gamsız gaddar bir insanım. Kendime yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmam gün gelince o insana da aynısını yaşatırım.
Böylesine yıpratıcı sözlerin çocuklukta duyulması, elbette kişinin kendini algılayışını derinden etkiler. Maalesef, özellikle gelişim çağında duyulan bu tür olumsuz cümleler, bilinçaltına işleyerek potansiyelini gölgelemiş olabilir. Ancak geçmişin izlerini silmek ve kendi değerini yeniden tanımlamak her zaman senin elinde. ✨ Unutma, sen çok daha fazlasısın!
Cevap
1Cevap
Koca bir nesil bu sözleri duydu, kaldı ki ne farkeder ha bir bk olmuşuz ha olmamışız
Şimdiki çocuklara köpekler gibi haset ediyorum ana baba psikolojik şiddeti görmeden mutlu mesut büyüyorlar.
bana hala senden adam olmaz diyor :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?