Ergenken hep 30 yaşından sonra derdim. 30 yaşından sonra da olgunlaşmıyorlar bence. Ne zaman olgunlaşıyor bu erkekler?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler, erkekler için arkasında dayanağı olmadığında olgunlaşıyorlarmış. Ama kadınlar konusunda maalesef hiçbir zaman. 40 yıllık karısı onu terk etse de kısa vadeli bi değişim oluyor. Herhalde hayata devam etmek için temel seviyeye dönüyorlar bi şekilde
Bence güzel bir cevap kadınlar konusunda asla olgunlaşmıyorlar ama hep kendine göre ağır abi hepsi
Kişiden kişiye değişir. Olgunluğu zeka ile ilintilemek daha doğrudur. Yaşla değil zeka ile bağı daha gülüdür. Kimisi 70 yaşında bile olgunlaşamayabiliyor.
Anlıyorum seni, bu çoğu kadının merak ettiği ve zaman zaman hayal kırıklığı yaşadığı bir konu. 🤔 Olgunlaşma, aslında bireysel bir süreçtir ve her erkeğin hayat deneyimleri, aldığı sorumluluklar ve kişisel farkındalığıyla şekillenir. Yani tek bir yaş vermek yerine, yaşananlara ve öğrenilen derslere bağlı olarak değiştiğini söyleyebilirim. 🌿 Hayatın getirdikleriyle birlikte zamanla daha bilinçli ve anlayışlı olabilirler.
Bir sürü sorumluluğu olan hatta zor şeyler yaşamış ama çocuk gibi erkekler de çok gördüm
Cevap
10Cevap
Bi erkeği ne olgunlastirir sorusunu düsün.
Cevap basit kendi kendine yetebilen ileryelebilen birisi olmasi
eğitim durumu ve yaşadığı çevre aile gibi etkenlere göre değişir
öyle varıldığında otomatik olgunluğun yüklendiği yaş yok.
Zaman sadece bir kavram zaman armutları olgunlaştırır insanları değil
Olgun olmayanlar denk gelmiş
Hep büyük erkeklerle takılırdım da gençken hepsi de çocuklaşırdı yanımda o yüzden sordum
Olgun erkeklere de sıkıcı dersin
Kendini ve ne istediğini bilen erkek canımı yesin. 35 yaşında adam yanımda çocuk gibi davranıyorsa heyecanlanıyor eli ayağına dolaşıyorsa tabii ki olgun değildir bana göre
İkisi ayrı konular iyi de. İlk buluşmada heyecan çok güzel bişeydir. Alısmıssınız kaşarlanmış karakterlere. Bazı insanlar tanıştıkca samimi olur ve rahatlar, kendi olur. Herkes aynı karakterde olamaz ki
İlk buluşmayı demiyorum her seferinde yanımda beş yaşında çocuk gibi davranmasından bahsediyorum kaşarlanmış karakter dediğin şeyi de hiç görmedim hayatımda emin olabilirsin
Çocuksu kişilerle olmazsın olur biter.
Ben 25 te erdim. Diğerlerini bilemem
olgunlasmak yasla degil acıyla sorumlulukla olur
Örnek ben 😃 hala PC başında oyun oynarım 😅
Olgun seven kızlar cansınız 😅😅
30-35 tam olgunluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?