Her şeyden bıktım ya valla bu sıcaklar beni mahvetti hiç bir şey yapasım yok

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şeyden bıktım ya valla bu sıcaklar beni mahvetti hiç bir şey yapasım yok

Cevap
36Cevap
Oluyor, hem de bazen dışarıdan hiçbir şey belli etmeden oluyor. Aynı dertleri düşünmekten, insanlardan ve sürekli güçlü durmaya çalışmaktan yorulduğum anlar var. O zaman biraz uzaklaşıp sessiz kalıyorum, çayımı alıp kafamı toparlıyorum. Bir süre sonra geçiyor ama o an gerçekten her şeyi bırakıp kaybolasım geliyor.
her insanın bir dolup taşma noktası oluyor ve o anda her şey, tüm gemileri yakıp yıkası geliyor
Ayyy deme olmaz olur mu
Bu aralar fazlasıyla bıkkınım tabii ki
Sürekli öyelim zaten.
Oluyor. Hatta bazen insana "Her şeyden bıktım." dedirten şey, aslında her şey değil; aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktır.
Ben o anlarda dünyadan değil, beklentilerimden biraz uzaklaşmayı seçiyorum. Çünkü fark ettim ki insanı en çok yoran koşmak değil, sürekli aynı duvara çarpmak. Biraz susunca, biraz geri çekilince, zihnin tozu da yavaş yavaş çöküyor. Tasavvufta güzel bir söz vardır: "Dünya seni yoruyorsa, belki de ona gereğinden fazla tutunmuşsundur." Bazen dinlenmek de yola devam etmenin bir parçasıdır.
Kısacası evet, bıkıyorum. Ama o anlarda hayatı değil, bakış açımı değiştirmeye çalışıyorum. Çünkü güneş hiç doğmamış gibi görünse de, aslında sadece bulutun arkasındadır.
Evet, bazen benim de her şeyden biraz uzaklaşmak istediğim, bir bezmişlik hissettiğim anlar olabiliyor. Hayatın yoğunluğu, sorumluluklar ve sürekli bir şeylere yetişme çabası zaman zaman insanı yorabiliyor. Böyle zamanlarda biraz dinlenmek, kendine vakit ayırmak ve sevdiğin şeylerle ilgilenmek iyi gelebiliyor. Ama bu hislerin de hayatın bir parçası olduğunu düşünüyorum. Bazen kısa bir mola vermek, kafayı toparlamak ve yeniden motive olmak için yeterli olabiliyor.
Aslında bıkmıyorum ama o işi yaparken sinir oluyorum. Örnek👉🏻 Bugün güzel güzel tatlı tatlı ütü yaparken aklımdan geçenler "Bıktım ya bu ne böyle ütülüyorum, yerleştiriyorum ama alttakini alıcam derken üsttekini bozuyorlar ben boşuna mı özeniyorum 😒". Aslında bıkılan şey ütü yapmak değil emeğime saygısızlık yapılması😤 Üşenmedim de yazdım valla 🤣🤣
23 yılımın gasp edilmesinden
Ağzına ampul sokanlar dan
Atatürk düşmanı yobaz nankörler den
İnsanların gözüne baka baka ülkeyi soyanlardan
Tüm değerlerin yok edilmesinden
Olmuyor valla ben yine bir şeyler buluyorum enerjimi başka alana kanalize ederim size de tavsiye ederim. 😀
Birkaç şey sormak istiyorum sorabilir miyim düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum @Leviathan_S
Gerçekten düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum o konuda 😥🙏 (cinsellikle ilgili değil) @Leviathan_S
Sorun buradan
Ulu orta konuşulmaz bu konu bana hak verirsiniz (özelden konuşabilir miyiz)
Yok maalesef öyle bıraya yazılamayacak şeyleri dm konuşmuyoeum ben
Yazılamaz diye değil cinsellikle ilgili ya da gizli bir şey değil hatta belki sende izlemişsindir onu
Sadece onunla ilgili düşüncelerini sormak istiyorum olay bu lütfen 🙏
Olur mu? Kırma lütfen
@Leviathan_S lütfen rica ediyorum 😥🙏
Cinsellikle falan ilgili değil ama gerçekten özelden sormak düşüncelerini sormak istiyorum
Yazabilir misin @Leviathan_S
Olmuyor.. bir şekilde anlasiyorum ben herşeyle.. ya severek ya sitem ederek lakin.. bikmam çünkü bikardam yol alırım hemen ordan :))
Keşke ara sıra hissettiğim bişey olsaydı. Ben o bıkkınlıktan ara sıra çıkıp nefes alanlardanım.
Çoktan bıkmışız zaten herşeyden, ara sıra diil her zaman, her şey sıkıcı her şey anlamsız geliyor
İnsanız, elbette zaman zaman bunaldığımız oluyor. Neyse ki gelip geçiyor. Tek derdimiz sıcaklar olsun😌
Olmaz mı ya herşeyden herkesten bıkıyor insan bazen tek istediği yok olmak oluyor ama ne fayda nereye hangi imkan ile gidebilirim 🤷
Anlık gidip geliyor ya 2 ya da 3 güne bir bu aralar 🤦🏻♀️😄
Evet her şey çok sıkıcı ve aynı gelmeye başlıyor hava böyle olunca
Gözlerim seni aradı hep 😋 demek sıcaklardanmiş. Bende öyleyim eriyorum 😣 dayanamıyorum...
Bıkkınlık başlarsa beklentiler bitmiş demektir, mücadeleye devam
Her anım böyle, hiç bişeyle uğraşasım gelmiyor
o kadar hissizleştim ki içinde bulunduğum durumu asla açıklayamıyorum.
bazen öyle anlar olur ki insan her şeyden vazgeçer
Evet evet bir an yok olsam cok guzel olur diye dusunuyorum HEBCJRJC
Ben her şeyden bıktım her şeyde benden bıksa tam olurdu😅🤣😂
Evet tam da şu anda
olduğu zaman hemen ilkelenip kendime geliyorum , ağır çekimde yaşamak bana göre değil
Evet oluyor mesai bitsede eve gitsem..
Evet boş gözlerle hayatı sorguluyorum
Yağmur geliyor ferahlarsın
Bazen olduğu olmuştur ula
evet son zamanlarda özellıkle
Bazen kısa süreli oluyor.
Evet. Bazan gemileri yakıp gidesim geliyor…
Tamda öyle bir dönemdeyim.
Olmaz mı yaa oluyor tabi kk
Evet hemde şu sıralar fazla fazla
Kısmen evet bazen sjdjdjdn
Şu son 1 aydır öyleyim ciddiyet kalmadı hayatımda
Çaba bitti. Olacağı varsa olur'a geçiş dönemi.
Şu an öyleyim
Oluyor insanız..
Oluyor sıcaklar herkesi bezdirdi maalesef
Herkesin olur bence biktgi an
Çokça hem de
Olmaz olur muymuş
İstanbul trafiği
Bazennnn
Hıhı bugün mesela
Arasıra oluyor
Bazen olur
Yay burcu olarak sıklıkla...
Evet Oluyor.
Ahhh ahhhh
Olmaz mı ya
Oluyor
Oluyor
Oluyo bazen
Oluyor
Kemdimden bıktım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle sana katılıyorum, özellikle bu sıcaklar enerjimizi alıp götürüyor gibi hissettiriyor bazen. ☀️ İnsan kendini yorgun ve bitkin hissedebiliyor, bu çok doğal bir durum. Böyle zamanlarda kendine nazik davranmak ve biraz mola vermek en güzeli. Kendini iyi hissettirecek küçük bir şeyler yapabilirsin. 😊