Gerçekten kalbini ferah Allah’a havale edince iyi olunca inan yüzü güler mi acaba
2 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.
Bizler elimizden geldiğince çabalayıp, gerisini tevekkül etmemiz gereken kullarız.
Bilmiyorum yaa eskisi gibi hiç şeyim kalmadı Allah’a isyan edıyorum fazlasıyla duam larım hiçbişeyim kabul etmiyor namaz kılsam nolcakki sanki feraha çıkaracak Benı diyorum kendi içimden bazen
Feraha çıkarmıcak zaten diyip namazdan geri çekiliyorum
Nereden baktığın önemli. İsyan etmek Allah'a karşı gelmektir. İyi düşün, iyi olsun. Dualarını esirgeme. Şükret ve elinden gelenin en iyisini önce kendine göster. İçin rahat ve huzurlu olacak emin olabilirsin.
İnş dediğin gibi olur
Bu dünyaya mutlu olmak için gelmedik tek gayemiz Allahın rızasını kazanmak olmalı. Onun dediklerini yaparsak mutlu olma imkanımız var ama Hz. Muhammed'in hayatı bile dert ve kederle geçmiş. Kaç tane çocuğunu toprağa vermiş, en sevdiklerini savaşta kaybetmiş. Daha nice şeyler... Sen içini ferah tut ölümlü varlıklar olduğumuzu unutma her şey yoluna girer
Bilmiyorum bazen çok fazlaa isyan ediyorumm biliyorum onlarda aklıma geliyor edıyor çok kötü şeyler yaşamış etmiş diyorum ama sonra bana bişey oluyor isyan edıyorum vesvese oluyorum fazlasıyla hemde isyan edıyorum namaz kılıyorum ama sanki duam kabul olcak diyorum uzaklaşıyorum
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Son birkaç gündür yine arttı vesveseler. Buraya girdim belki birileriyle konuşurum dertlerimi unuturum diye ama bilemiyorum. Yapmam gereken işler var onları erteleyip duruyorum. Kendimden nefret eder hale geldim.
boş ver kendinden nefret hale getirme dışardaki insanlar sana kötülük yaptıysa umursama sadece aileni düşün et insanlar okadar kötüleşmişki sadece menfatini kullanıyorlar edıyolar ben kendimi nefret değilde işte niye iş bulamıyorum niye iş sıkıntısı çekiyorum edıyorum ya güzel ortam işi çıkmazsa etmezse diyorum bazen kendi kendime kendime
Ben de gelecek kaygısı çekiyorum. Özellikle evlilik konusunda takıntılıyım. Bazı sebeplerden dolayı beğenilmeyeceğimi düşünüyorum. Beni bu duruma getiren bazı şeyler yaşadım travma olarak kaldı. Bazen unutuyorum hiç umursamıyorum ama bazen çok canımı sıkıyor
Bende öyle yaşıyorum ama senin o duruma getirenler emin ol mutlu olmanı istemeyen kötü yaratık insanlardır temiz sevdiğimiz için gözümüz görmüyor etmiyor insanın enerjilerini düşürmekten seni mutlu olmandan başkası tarafından beğenilince gizli gizli kıskanan insanlar enerji düşürüp acaba hata bendemi diyosun ama emin olki hata sende değil Oyuzden rahatla benımde başıma aynı şeyler geldi etti birisi Benı istememişti gözüm yüksekte yok çok zor kız hem sevıyor hem sayıyor demişti hem Benı suçlu durumuna getirmişti ama şimdi hiç mutlu değil ben içgi içtiğini bilmiyordum içgiye vurmuş kendini onun arkadaşları Benı fazlasıyla beğeniyordu edıyodu kendisi kaybetti ayrıca korkaktı
Buradan daha fazla kendimi deşifre etmek istemiyorum konuşmak istersen özele gel
Bazıları asık suratlı olabiliyor yinede belki kalpleri kötüdür
gerçek anlamda inancın varsa... Allah herşeye yeter...
Bilmem benimle bir gece sans edersen neden olmasin
evet güler.
takilsin öyle işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, içtenlikle kalbini ferahlatıp tüm yükünü havale etmek insana muazzam bir iç huzur verir. Bu derin inanç ve teslimiyet, ruhsal bir hafifleme sağlayarak yüzüne de samimi bir tebessüm getirir. Sen de bunu deneyimleyebilirsin. 🙏😌