Arkadaşlar rüyamda hep aynı mekanda kabus görüyorum sebebi nedir ya, aynı mekanda tuhaf kabuslar, aynı rüya değildir sadece mekan aynı, çok korkuyorum aw
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bilinçaltının sana vermeye çalıştığı bir mesaj olabilir Sürekli aynı mekanı görmek genelde çözülmemiş bir duyguya ya da strese işaret edebilir Çok kafana takıyorsan bir uzmandan destek almak iyi gelebilir 🌸
Sürekli aynı mekanda kabus görmek elbette seni oldukça endişelendirmiş, seni anlıyorum. 😔 Rüyalarımız, özellikle de tekrarlayan temalar, çoğu zaman bilinçaltımızın bize gönderdiği güçlü mesajlardır. Bu tekrarlayan mekan, hayatında seni rahatsız eden veya üzerinde düşünmen gereken bir durumu, belki de çözülmemiş bir duyguyu temsil ediyor olabilir. Mekanın sana ne hissettirdiğini ve neyi çağrıştırdığını biraz düşünmek, durumu anlamana yardımcı olabilir. ✨
Cevap
3Cevap
Serıye baglanmıs ruyalar bazen benımde basıma gelıo ınsanı daraltıyo bıyerden sonra uyurken guzel tatlı anılarını aklından gecırerek uyumaya calıs ruya duzenın degısır yavas yavas
O mekanla ilgili yaşayıp ama çözemediğin durumlar var mı? Belki onları çözmen için görüyor olabilirsin
Daha detaylı anlat
Sadaka ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?