Hani çıkış yok dediğiniz, umutsuz olduğunuz bir zamandan sonra hayatınız iyi yönde çok büyük bir değişim geçirdi mi?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani çıkış yok dediğiniz, umutsuz olduğunuz bir zamandan sonra hayatınız iyi yönde çok büyük bir değişim geçirdi mi?
Cevap
1Cevap
Hayatın tüm süreci böyle değil midir? Çıkılmaz dediğim kaç yerden çiçek açtım, bilmiyorum.
Doğal akış böyle, düştüğün yerden yükselirsin.
Hiçbir şey değişmiyor hiçbir şey değişmeyecek 20 senedir tek başıma 3 farklı şehirde savrulup durdu çok küçük yaşta Evden ayrıldım 5 farklı şehirde yaşadım şimdiye kadar Yalnızlıktan başka hiçbir şey bilmedim Yalnızlık Gurbet çaresiz açlık kimsesizlik ailesizlik lokantada yemek istemek ekmek büfesinden ekmek istemek bulaşıkçılık şantiyede 9 metre yukarıda matkapla duvar delmek hayatta her boku yaptım Her rezilliği gördü hiçbir şey değişmiyor hiçbir şey değişmeyecek bu vakitten sonra bir şeyin değişeceğine dair en küçük bir umudum ve inancım yok lanetliysen lanetlisin bunu anladım ben
Evet bitti dediğim anda yeniden başladığı oldu hayatın benim için bunu bir kaç kez yaşadım en dibe battım ve yeniden gökyüzünü kafamı kaldırıp görebildim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O "çıkış yok" dediğin anları ve hissettiğin umutsuzluğu çok iyi anlıyorum. Hayatın en ilginç yanlarından biri de tam da o dipsiz kuyulardan sonra beklenmedik bir şekilde ışık bulabilmen. Çoğu zaman, en büyük değişimler ve dönüşümler, tamamen bittiğini düşündüğün o noktalarda başlar. Kendini yeniden inşa etme gücünü keşfedersin. Sakın umudunu kaybetme, sen güçlenerek çıkacaksın. ✨🌱