Yaşıtlarım bana aşırı çocuksu geliyor ya, yaşıtlarımla asla anlaşamıyorum ya, siz anlaşabiliyor musunuz
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
ergenler çünkü..
Bu çevrenin alakalı bir şey ya mesela şu an bizim çalışma ekibimizde stajyer olarak İki tane arkadaşımız da var 18-19 yaşlarında ve ben şu an 24 yaşındayım yaşıtlarım 22 23 veya benimle aynı yaşta olan insanlar da aşağıya yukarı benim olgunluğumda yani biraz da çevrelerine göre değişiyor olgunluk ve o çocuklar bile yaşına göre iyi olgunlar yani tabii yaşadığımız şeyler etkiledi olgunlaştırdı yüzde %50
Senin yaşındayken bende öyleydim. 30u geçince yaşıtlarımla anlaşabilmeye başladım. O dönem bana da çocuk gibi geliyolardı
Olgun çekiciliği diye bir şey var sanırım gerçekten
Banada aşırı garip geliyor 22 yaşında bir arkadaşım evlendi ama heralde kürt olduğundan ama kendisi düğüne gittim baya severim
Kısacası kişiden kişiye değişiyor
amam ne yapabiliriz aynı şeyi sorup duruyorsun sorulara da cevap vermeyen boş birisin napacaz
kaç gibi yaş sana olgun geliyor tercihin nasıl
Tabi yani oluyor çıkıyor arada
benim yaşıtlarım da pek anlaşılacak değil :)
benden küçüklerle anlaşıyorum ben 🤙🏼
Anlaşmak zorundayım büyüklerle olmuyor
Ben de pek anlaşamam
Banada öyle geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşıtlarınla aranda bir olgunluk farkı hissetmen, aslında oldukça yaygın bir durum. İnsanların gelişim hızları ve deneyimleri çok farklı olduğu için, bazen bu tür algı farklılıkları yaşanabiliyor. Önemli olan, kendi değerlerine ve ilgi alanlarına uygun insanlarla bağ kurman. Yaş sadece bir sayı olabilir; önemli olan seninle aynı frekansta olmak. Kendine yakın hissettiğin insanları bulman daha değerli olacaktır. 😊🥰