Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bu yaşta her şeyi hemen çözmek zorunda değilsin. Yanlış insanlara sırf yalnız kalmamak için tutunma, borca girmeyi hafife alma, sağlığını da gençliğine güvenip erteleme. Ailene vakit ayır, özellikle sevdiklerinin kıymetini geç kalmadan bil. Bir de başkalarının hızına bakıp kendini eksik sanma; herkesin zamanı farklı. En önemlisi, hata yap ama aynı hatada ısrar etme.
64 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ekonomik özgürlüğün hepsinden önemli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 205,8b cevap paylaştı.
u 1 güsağlığına dikkat et
11 Yorumla- 1 gü
Önemli tabii teşekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. Hesabını kapatıp hayatına odaklanman ilk tavsiyem olacaktır burada 18ini doldurduğun an yamyamlar peşine düşmeye başlıyor çünkü
Kariyer hedefinin içini dışını bilmeden yola girme
Cinsellik değil yanağını sıkmak isteyene güven
Ağızdan çıkanların eyleme dökülmesini bekleyenleri değil eyleme dökmüş olanları hayatına al
Yalnızlığı şu an olmasa bile yavaştan kabullen, karnını doyurabileceğin nefes alabileceğinin garantisini kendi ayaklarının üzerinde durmadan başkasından bekleme (evlilik)
Erkekler kendine hakim olsun ben niye kendimi değiştiriyorum gibi bir düşünceden kurtul yoksa acısını sen çekersin (t. cavüzcü ruhlu orrrr evlatlarını yola getiremeyeceğini öğren yani kısaca bazı şeyleri değiştiremezsin)
Genellemeci zihniyetten kurtul olasılıkçı zihniyete kavuş (eğer zencilerden %0,001 ihtimalle bile iyi birisi varsa ırkçılığın saçma olduğunu öğren MUTLAK DOĞRU DİYE BİŞEY YOKTUR.)
Bu dediklerimi uygularsan muhtemelen özellikle de sosyal ilişkiler bakımından çok huzurlu ve rahat bir hayat geçirirsin ne canım insanlar hayatına dahil olur ne gereksiz dert yükleyenler yanına yaklaşır ne de insanlık gelişiminden yoksun israf tiplerle uğraşırsın al sana herkesin imrendiği kafa huzuru gkgkgk02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güTopluma dayatılanları takip etme, sürü psikolojisi ile hareket etme.
Hep sorgulayan araştıran meraklı biri ol, sana sunulan bilgiyi sahiplenmeden veya red etmeden önce Araştır.
Kendini geliştir İnsanları umursama karaktere göre değer ver, Karaktersiz insanlar ile vakit kaybetme.
Her şeyin abartısından kaçın, empati kurmayı ihmal etme.
Bir gün evladın olursa aslan gibi yetiştir, Babalar değil anneler evladını terbiye eder.
Bir başkasının sözünü sana taşıyan veya başkasının arkasından senin yanında konuşan insanlardan uzak dur sen arkanı dönünce sana ateş püsküreceğinden emin ol.
Boş müzikler dinleme, gezme fırsatın oldukça gez araştır.
Erkeklerle vakit öldürme, Erkekler 5 dakikalık zevk için kendini esir eden kızlara değer vermez.
Kendi değerini bilen kızları sever, bu en şeref yoksunu erkek için bile böyledir.
Basma kalıp karakterler ile şekillenen bu toplumdan bağımsız kendi karakterini oturt.
Kişisel gelişim koçları ve sosyal medya'da "Karakter, gelişim, ilişki" tavsiyesi veren sosyal medya hesaplarını felan salla onlar insanlara Pohpohlanmış bir zehir miras bırakıyor.
Senkron hareket et Kalbin ile zihnini senkronize etmeyi öğren.
Düşüncelerini Aktar her zaman geri planda durmamaya çalış.
Çizgilerini belirlemezsen ihlaller devam eder.
Kendini sev aynaya az bak, ne düşünürsen hayatın öyle ilerler.
Başına gelenler için isyan etme, Allahı nasıl bilirsen öyle muamele eder.
Hiçbir zaman yanıltmadı beni, Senide yanıltmayacak.
Anne, babandan ve ceddinden utanma.
Sevmeyi asla bırakma, İnsanlar seni yorup Halinden şikayet etmeden önce sen onlarla arana mesafe koymayı bil ki daha az yıpranasın.
Değer - Para gibidir, Herkese dağıtılmaz.
Nefes kontrolü yapmayı öğren.
Hazır gıdalardan uzak dur.
Türk ve müslüman kızısın her zaman zeki olman lazım, Okuman şart.
10 Yorumla
1 gü1. kimseye güvenme inanma insanlar ne kadar seni seviyorum sana değer veriyorum gibi cümleler kullansa senin iyiliğini düşünüyorum gibi cümleler kullanıyorsa onlara Sakın ha güvenme ve inanma bil ki bu şekilde söyleyen İnsanlar genellikle senin kötülüğünü düşünür Arkandan iş yapar.
2. Para için her şeyi yapma yani bunu demek istediğim şu işte boş vakitlerimi işte şurada 10 gün Şurada bir ay Üç beş gün çalışayım daha işte kendime daha iyi bir yere atayım vesaire gibisinden çalışma yapabildiğinin en iyisini yap ki o işin de başarılı olasin.
3. Her şey boş ver
36 Yorumla- 1 gü
- 1 gü
Tekrardan çok rica ederim.
Nedemek benim bizim düştüğümüz hatalara Sen Düşme Yoksa bu hayat kimseye acımıyor ve çok üzülürsün - 23 sa
Afferin sana ufaklık
Öncelikle kendini gelistir hobiler edin sağlıklı beslen düzenli uyu ilerleyen yaslarda bir şekilde çıkıyor bünye dinç kalmıyor ama dengeyi şimdiden kurarsan ilerisi için yatırım yapmış olursun gez toz eğlen arkadaslarinla kaliteli vakit geçir en önemlisi yaşım geciyor diye yangından mal kaçırırmis gibi pattadanak evlilik olayına dalma zaten kaliteli bir arkadaşlık ortamı kaliteli bir çevre sana bu imkanı sunacaktır iyi bir bölüm seç üniversite için üniversite yaşamının bir tadına var muvaffak ol bölümü bitir bölümunle ilgili bir iş bul ekonomik özgürlüğün elinde olsun çalis harca ama kenara da koy yatırım yap her zaman bir b planın olsun hayat bu ne getireceği belli olmaz yolun başındasin dünya imkan fırsat bakımından uçsuz bucaksız dipsiz bir kuyu gibi gözükebilir ama inan öyle değil bir şekilde bir yol cizmen ve o yolda yurumen gerekiyor sana bu yolda başarılar dilerim
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)23 saYeni yaşın hayırlı olsun umarım güzel geçer kalan yılların. Birçok şeyi yaşamış bir ablan olarak diyorum ki o yaşlarda bir erkeğin sevgisine ilgisine aldanma, şu devirde çoğu cinsellik için birlikte oluyor. Ayrıca hiç bir erkek için kırmızı çizgilerini esnetme, taviz verme, her şeyi hoşgörü alttan alma. Aklınanyatmayan şeyleri sorgula hayatının her alanında. Bir erkekten bir şey isteyince aciz olurum diye düşünme, birçok erkek ondna talep eden kadınları ister sever el üstünde tutar. Her zaman önce kendini sev, sonrası sonra diye düşün ve yaşa. Allaha inancın tam olsun, ne olursa olsun Allah seninle. Bir de herkese güvenip sırrını verme, gez toz eğlen ama sırrını verme, yarın bir gün sırtından bıçaklar o sırlarla. Özellikle bir erkeğe asla yumuşak karnını gösterme yoksa oradan vurup manipüle eder istediklerini yaptırır. Olu ya da çalış fark etmez ama kolunda mesleğin altın bilezik olarak kalsın. Dünyanın her türlü hali var, savurgan olma, birikim yap
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 652 cevap paylaştı.
2 güöncelıkle hayır demeyi ögren kafanda bisey varsa mutlaka icraate gec yap olur olmaz önemli degil ama icraate gecmeyip yapmazsan pismanlık yakanı bırakmaz sevgililik konusunda hicx geride kalma sacma sapan ask mesk islerine girme ileride pısman olcagın isler yapma hep tart bic sabretmeyi ve sorumluluk almayı ögren unutma tembeller konusur calıskanlar yapar
21 Yorumla En güzel yaşlarındasın, sağlığına dikkat et. Sporunu yap, sigara ve alkolden uzak dur. Zararlı insanları hayatına alma, sevgilim olsun diye sevgili yapma. Derslerine odaklan güzel bir bölüm oku ve dil öğren. Sporda sıkılırım dersen dans kursuna git. Ben salsa&bachata'ya gidiyorum çok güzel stres atıyorsun ve sosyal çevren genişliyor :)
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 617 cevap paylaştı.
1 gühiç bir erkeğin tatlı sözüne inanıp yanlış bir şey yapmaktan kaçın bu çok önemli, ve herkesi kendin gibi sanma seni isteyen niyeti ciddi olan sana dokunmaya kıymaması lazım gelip seni ailenden ister, tanıştığın veya tanışacağın erkeklerde niyeti farklı olanı kesin hissedersin yani arkana bakmadan kaç, iş hayatına atıldığın zamanda kendini ezdirme, arkadaş çevren içinde dikkatli olmanı tafsiye ederim çünkü insanın başına ne geliyorsa arkadaştan gelmiştir hep, ne kadarda iyi arkadaş olsa her konuda dikkatli ol
20 Yorumla
1 güYetişkin yaşı derler ama bence yetişkin yaşı değil yani asıl hayat 19’dan sonra biraz yetişkin hissettiriyor benim de 22 olmama şurada birkaç gün var ve şöyle söylemeliyim yetişkin olmak çok zor kendi kararlarını vermek ve kendi kararını verirken aile adaylarının bile üzerine gelmesi baskıllaması sorgulamamaması dinlenilmemek bazı şeyleri tek halletmek ama her şey kolaydır ya yani şöyle kolaydır
Bazen en zor şey halledilince iyi gelir ya insana o zaman içine bir ferahlık gelir o yüzden o iş kolaylaşır ya her zorlukta bir kolaylık vardır o anlamda10 Yorumla
1 güSpor yap, insanlarla iyi geçin, enstrüman öğren, sevgilinden ayrıldığın zaman depresyona girme. Ondan kat kat iyileri karşına çıkacak mutlaka. Nasıl bir sıkıntıya girersen gir, çözemiyorsan ailene söyle. Borç da olabilir, birinin seni tehdit etmesi de olabilir, taciz edilmek de olabilir. Her şeyin çözümü var, seni korkutmaya çalışanlara asla kulak asma. Ailenin yapacağı en fazla şey kızıp bağırmak olur ama sen onların evladısın. Mutlaka affederler ve bir iki yıla unuturlar. Yeter ki kötü yola düşme.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 gü1. Her gün ingilizce 10 kelime ezberle. (Yılda 3650 kelime yapar) 1 senede geçmiş gelecek vb. Zamanların cümle yapısını öğren. Bunu 2. Bir dil (ispanyolca, almanca vb.) için tekrarla
2. üniversitede lisans seçmeye çalış 4 yıllık ve bölüm seçtikten sonra sınavsız 2. Üniversite hakkın var açık öğretimden. 2 yıllık önü açık bir bölüm daha oku.
3 Seçtiğin lisans bölümü yüksek lisans ile taçlandır.
4. üniversitede katılabildiğin kadar topluluğa katıl ve bölümünle alakalı bir topluluğun topluluk yk üyesi başkanı bölüm temsilcisi olup hocalarla aranı iyi tut ve tanışabildiğin kadar insanla tanış
5. Belediyelerin gençlik meclisi, gönüllü programlarında görev al.
6. Gençlik spor bakanlığının gönüllü programlarında yer al.
7. Sosyal medya keyifli fakat tüm vaktini almasın.110 Yorumla
Cevap sahibi2 güDaha söyleyebileyeceğim çok şey var
Cevap sahibi2 güAma hepsini yaşayarak tecrübe edeceksin
Cevap sahibi2 güSon olarak tabi ki giyimine kuşamına karışmak haddim değil
Cevap sahibi2 güAma günümüz kadınları gibi her şeyinin ortada olmamasına dikkat et. Ülke kötü abaza kaynıyor ve abaza olmasa bile kendini teşhir etme
Cevap sahibi2 güTacizin hiçbir sebebi olamaz zaten. Ben sadece 2009 larda herkesin özgün olduğu kadınların ve erkeklerin birbirini kopyalamadığı yıllarda 23-24 yaşında olmak isteyen bir gencim. Ne demek hayatında başarılar. 👑
1 güErkeklerden ne kadar uzak durursan o kadar hayatı kazanırsın kendi ayaklarının üzerinde durursun bu yaşta sakın sevgili olaylarına girme önce kendi gücünü eline almaya çalış.. seks olaylarınada girme... herşeyin zamanı var..
21 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kendi pişmanlığımdan örnek vereyim ben 26 yaşına kadar doğru dürüst para harcamadim varken bile gezmedim çok arkadaşim olmadı ve bu konuda çok pişmanım şimdi herseyim var ev araba iş vs vs ama yaşım 29 oldu bence gez eğlen
11 Yorumlaen büyük tavsiyem kendini kimseyle yarıştırma. 18 yaşında her şeyi hemen çözmüş olman gerekmiyor. bol bol dene, hata yapmaktan çok korkma ama aynı hatayı da sürekli tekrarlama. paranı yönetmeyi, hayır demeyi ve yalnız kalabilmeyi öğren. bunlar ileride çok işine yarıyor. bir de çevrene dikkat et, yanlış insanlar insanın yıllarını yorabiliyor.
21 Yorumla
1 güaşkı da arkadaşlığı da aceleye getirme. kimseye bişey borçlu hisetme ve ne kadar güzel yakışıklı bulursan bul karşındaki için seni terk edebilirmişcesine çok bağlanmadan hayatına bak. kendine saygılı olmayı öğren. kendi değerini başkalarında arama kendini değerli hisset.
10 Yorumla
2 saKendi iyiliğini herkesin önünde tut. O üzülmesin, bu kırılmasın diyip hayatını mahvetme çünkü sonrasında fedakarlık yaptığın çoğu şeye pişman olursun. İnsanoğlu çok nankör bu yüzden nankörlük yapma fırsatı verme onlara. En kör eden aşklar ve en candan dostlukların bile bir sonu oluyor. Bir süre sonra 2 yabancı olabiliyorsun. O sebeple kimseye art niyet besleme ama kimse için de meleklermiş gibi fedakarlık yapma. 28 yaşında bir ablan olarak sana verebileceğim en kıymetli tecrübem bu bebişim 🤍
00 Yorumla
6 saEğitimini, hayallerini ve kendi özgürlüğünü her şeyin önüne koy. Toplumun, çevrenin ya da zamanın getirdiği "evlilik" baskılarına asla boyun eğme; kendi ayakların üzerinde durduğunda ve gerçekten hazır hissettiğinde kendi seçimlerini yaşa. Yetişkinliğin koşturmacasında içindeki o meraklı çocuğu hep yaşat. Her zaman en önemli şeyin sağlık olduğunu unutma :)
Yeni yaşın sana harika anlar getirsin. 18 yaşın kutlu olsun! ✨
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 güİnsanlarla mesafeli ol asla sonsuza kadar güvenme hep aklında güvenmemen gerektiği gelmeli sana tavsiyem dil öğren yabancı dilin olsun İngilizce Fransızca Almanca ya da İspanyolca öğren ama öğren ve güzel bir meslek seç hep seçici ol ve unutma sen kız çocuğusun özellikle erkeklere güvenme.
00 Yorumla 18 yaşına girmiş olman her şeyi ve herkesi çözmüş olman gerektiği anlamına gelmiyor. Kendini başkalarıyla asla kıyaslama ve hata yapmaktan hiç korkma; çünkü en büyük dersler çoğu zaman en büyük hatalardan çıkar. Herkesi mutlu etmeye çalışma, gerektiğinde "hayır" demeyi öğren. Seni gerçekten mutlu etmeyen ya da aşağı çeken insanlara sırf yalnız kalmamak için çevrem olsun diye tutunma hayatından çıkar ve alma. Ailene ve sevdiklerine zaman ayır, sağlığına dikkat et ve paranı bilinçli kullanmayı öğren. En önemlisi de kendine yatırım yap. Unutma, zaman sandığından çok daha hızlı geçiyor ve gerisi zamanla yerine oturuyor.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı.
1 güÖzetle; bazı erkeklere karşı uyanık ve kurnaz olmayı. Kız/erkek farketmeksizin o kişiye güler yüzlü davranıp arkasından dedikodusunu yapacak türlerden kaçınmayı. Okul hayatında herkese güvenmemeyi ve ilk iş kariyerinde her şeyi paylaşmamayı ama genel olarak tanımadığı ve güvenmediği hiçbir kişiye özelini dökmemeyi.
01 Yorumla- 1 gü
Ha bir de bu siteden çoğu kişiyi ciddiye almamayı hatta mümkünse hesabı silmeyi ve de bazı etiketli soru türlerini engellemeyi...
Kişilik & Karakter konusunda 832 cevap paylaştı. Hayata yeni adımlar atmak okumak meslek sahibi olmak her alanda kendini geliştirmek
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 güALLAHın seni her an gördüğünü aklından çıkarma
Ona göre yaşa
Bir de her gün ölümü hatirla daha gencim bana bir şey olmaz değil yaş çok çabuk ilerliyor bu yüzden dikkatli ol mantık çok önemli mantiginlq hareket et duygusal olma hayat cok acimasiz duygusalliga yer vermemeni tavsiye ederim
İnsanlığını da hic kaybetme herkese yardım et
NOT erkeklere dikkat et hayatına alacağın erkege cok dikkat et onu tam tanimadan baglanma sakın00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 güOkulunu bitir üniversiteden mezun ol. İleride pişman olursun. Meslek sahibi olmam atanamam vb açısından da bakma üniversite gerek sosyallik açısından gerek ne mezunusun diye sorduklarında söyleyebileceksin çekinmeden. Derslerine bol bol çalış ingilizceyi öğren merak ettiklerini araştır. Cahil kalma. Gez gör dışarı çık sosyalleş arkadaş edin. Hayatı dolu dolu yaşa. Spor yap bakım yap kendine fiziksel olarak bakımlı görün yani bunların hepsi basit şeyler. Bol şans seninle olsun
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 981 cevap paylaştı.
2 güerkeklere güvenme
bekaretini evlenene kadar koru
yabancı dil öğren
yurtdışına çık11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir şeyleri yapmayı erteleme, eğer başarırız olursan pes etme başarısızlıkta bir tecrübedir.
22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güBende 18 yaşındayım artık reşit olup kanunen söz hakkına sahip olmanın tadını çıkar derim sana faydası olan şeyler yap aklı başında biri ol etraf kötü kimseye güvenme arkadaş çevrene dikkat et sevgili yapmak içinde acele etme baskıcı bir ailen yoksa bir yetişkin olarak hayatını yaşarsın seni kutluyorum🎊
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 955 cevap paylaştı.
1 güBenim görüşüm; özgüvenini kaybetme, kimsenin senin hakkında dediğini kafana takma, herzaman saygılı ve dürüst ol, kendi içinde iç muhasebeni herzaman yap, çevrene duyarlı bir birey ol, nazik ve güler yüzlü ol, insanların görüşlerine saygılı ol...
10 Yorumla Hayatta önce kendine güven.. Kazandığın başarıları tut para dahil. Önceliğin eğlenmek değil başarmak olsun. Kendinden daha fazla kimseyi sevme. Kimseye göre plan yapma kendi planların olsun
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zaman çok hızlı geçiyor. Bir anda zamanda sıçrama olmuş gibi 27 yaşına geleceksin. Seni mutlu eden hiçbir şeyi erteleme. Geleceğin için az bile olsa birikim yap. İş/aşk hepsi nasip zaten. Ha bir de istersen şimdiden KPSS çalış ahahaha. 😂
01 YorumlaŞu soruyu görünce duygulandım. Keşke 18 yaşıma geri dönebilseydim.. o zaman korkularımin değil mantığımin değil kesinlikle kalbimin sesini dinler başkaları için çabaladığım çabayı kendime yapardım, sen sen ol kalbinin sesini dinle ve sadece kendin için yaşa. Ben büyük bir hata yaptım kendimi ikinci plana koyduğum için sen yapma 💐💐
07 Yorumla- 1 gü
Ben de 23 yaşındayım geçmişe baktığımda bir çok hata yaptım ve çok yanlış yaptım şu an içinde bulunduğum durum berbat ötesi zamanın geçmesini ve acılarım dinmesini istiyorum
- 1 gü
Aynen öyle yani bir şeyler yapmak istemiyorum durdum ve hayatın akışını bekliyorum
- 1 gü
Sağ ol Allah razı olsun
Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. Benden bi abi tavsiyesi herseyden önce kariyerine odaklan kariyerin varsa saygınlıkta parada sevgilide hepsi kaliteli bi kültür parcasından olusur yoksa hayatın nerde hangi pencereyı acıcagını bılemeyız
02 Yorumla- 1 gü
Bellı bı yaşa kadar kariyer sonra evlenemıyosun
- 1 gü
@Leylişleyliş evliliğin acelesı yok ben 35 şim evlenmedim die pişman deilim erken evlenen arkadaslarım 3. Evliliğinde en ıyısı hem karıyer hemde kişilik olarak olgunlasıp elindekinin kıymetini tam anlayabildiğinde ömürlük bı yol arkadası edinmek bence
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
21 sa18 yaşına girdin ama o sadece yasal sınır. Hala düşünsel olarak bir kaç sene daha çocuksu olacaksın. Hayatın tadını çıkarmaya çalış. Ha derslere, sınavlara da hazırlan tabi.
10 Yorumla Gez toz eğlen arkadaşlarınla. Kendini geliştirmeye bak yeni hobiler edin ilerdeki sen için büyük yatırım yapmış olursun.)
11 Yorumla
2 güAtatürk'ün yolundan sapma, çağlar öncesinin dini masalları ile hayatı kendine dar etme, erkeklere güvenme
12 Yorumla- 2 gü
Rica ederim
1 güNe olursa olsun kararlarını kendin ver ailenle iyi geçin onların söylediklerini onemse ve Atatürk kızı ol :)
20 Yorumlakendine inan, zamanını iyi değerlendir ve kimse için kendinden vazgeçme.
21 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16b cevap paylaştı. Ailenin yüzünü kara çıkarmak isteyenler olacaktır, kimse bilmese bile Allah bilecek, ondan dolayı ailenin istemeyeceği şeyleri yapmamaya gayret göstermeni öneririm.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı.
8 saBir kahve al ve onu iliklerinde hissederek içmeye çalış, onu öyle bir iç ki "ben bunu sonuna kadar hakediyorum" diyerek iç.
Bu pratiği kazan gerisini kendin bulursun zaten.
00 Yorumla Anne babanin senden istekleri bir ömür bitmeyecek, onlar istedigi ünüverditede senin okumani isterler, onlar kriterine uygun biriyle evlenmeni idterler, sonra onlara torun vermeni isterler…. Şimdiden onlara guzelce bu hayatin senin olduğunu, her seyde kendi iradenle ozgurce kararlar alman gerektigini anlatman…. Yonsa 30 lu yaslarini gecince depresyona girer 40 yasina ladar „ hepsi sizin yuzunuzden!“ deyip onlari suclarsin 🫥
00 Yorumla
1 güGeçmiş doğum günün kutlu olsun. Tavsiye verme haddini kendime görmedim, doğrudan bir konu hakkında tavsiye vermek istemem. Bir konu söylersen bildiğim şeyler varsa söylerim ama ben de 20 yaşındayım.
00 Yorumla
1 gülise hayatın bitmiştir diye düşünüyorum üni duşunmuyorsan haftanın belli günleri belediyenin meslek vs kişisel gelişim kursları oluyor onlara git bu sırada part tim olarak çalış 1-2 yıl duzenli üni okucaksan 20li yaşlarında oku once bazı şeyleri eline al
00 Yorumla
1 güşimdi 1. si pişman olmaman için ders çalış ama diyorsanki ben ders çalışmak istemiyorum ne gelirse gelsin tüm sorumluluğu alıyorum gidip bir işte çelışıp o işi ğren ama gelecek yıllarda sana yarayacak olan işler mesela özelde yazılım okursan sana garanti veriyorum çok başarılı olacaksın ama yabancı dilide ihmal etme eğer maddiyat yönünden rahatsan köklü bir ingilizce kursuna didip ingilizce öğrenmelisin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hep pozitif düşünmeye çalış. Olumsuz düşünenlerin senin enerjini emmelerine izin verme.
Kimseye borç para verme, kefil olma.
10 Yorumla
1 güSana yaşadığını hissettiren ne varsa onu yapmaya bak zaman çok hızlı geçiyor
11 Yorumla
2 güSeni 18 yaşı için kutluyorum. Asla ilişkide altda kalma ve ilişkde her zaman söz sahibi ol
13 Yorumla- 2 gü
🥰❤️
Ne söylersek söyleyelim yine bildiğiniz ya da bilmediğiniz gibi davranacaksınız
02 Yorumla- 1 gü
Aynen öyle ben de 18 yaşıma yeni girdiğimde bu siteye yazmıştım tavsiyeler ama hiçbirini dinlemedim şu an 23 yaşındayım geçmişe baktığımda bir çok hata bir çok kötü şey görüyorum sadece şu an mesela panik atak ve anksiyete hastasıyım o yüzden sakinleşmeye yuva devam etmeye hiçbir şey takmama insanlara tavsiye ederim
2 gütavsiye vericek kadar büyük değilim jfkjgfkgjrkj
04 Yorumla- 2 gü
ama şey damlanın dolabı ben de çok izler severdim
- 2 gü
seven birinide görmedim mutlu oldum profilini görünce
- 2 gü
rica ederim ne demek ben teşekkür ederim
Ay bebişsin daha 25+ erkolar hep yazmaya çalışıcak konuşma sapık onlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 534 cevap paylaştı. Kim olursa olsun seni seviyorsa bil ki menfaati var. Bunu çok geç öğrendim. Saf sevgi yokmus
10 Yorumla
1 güKimseye güvenme sadece kendine güven hemen bir şeylere kapılma daima mantığını kullan
10 Yorumla
1 güÇok kafaya takma büyük hedefler koyma kul kurar kader güler unutma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 gükendine çok değer ver kimse için kendinden vazgeçme hep kendine bak iyi yerlere gel geleceğin için çabala
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı.
17 saOku oku oku, boşa zaman geçirme mesleğini eline al.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kendine tavsiyem yok sana nasıl verebilirim 🥲
00 YorumlaEn önemli yaşım diye düşünme her zaman zaman herkes için farklı akar o yüzden sadece hayatını yaşa
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her zaman kendin ol ne istiyorsan da onu yap
00 YorumlaKendini koru, erkeklerle münasebeti azalt, kocanın ve çocuklarının yüzüne alnın ak bak
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. 18 yaşına adım atmak, yeni bir keşif yolculuğuna çıkmak gibi! 🗺️ Merak etmeyi, sorgulamayı ve kendi cevaplarını bulmayı asla bırakma. Hayat bir kitap gibi, her sayfası yeni bir macera. Hatalar da, başarılar da senin hikayeni zenginleştirecek. Kendine iyi davranmayı unutma, çünkü en kıymetli varlığın sensin! ✨💖