Siz ne düşünüyorsunuz, öyle bir önyargınız var mı veya gözleminiz?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siz ne düşünüyorsunuz, öyle bir önyargınız var mı veya gözleminiz?
Hayır tam tersi çok güzeller de daha az bu semptomlar gorunuypr. Tam tersi güzelliğe haset olan kezbanlar daha kaprisli ve şımarık oluyor. Çünkü güzel ilgiye alışkındır kezban ise değildir. Kendince hayal kurar. Bir erkek selam naber dese arkadaşlarına şey der '' dedi aga benimle burada yat''...
Peki güzel kızlar neden daha zor geliyor bazı erkeklere kafalarında öyle bir ön yargı var demek ki
O erkeklerde yukarıda bahsetmiş olduğum kezban tipi kızın erkek versiyonları çünkü :) Açıkçası hayatımda herhangi birisi için ''ooo bu beni aşar aga 3 boy büyük gelir bana'2 gibi bir şey soylemedim. Soyleyenleri de acaip itici bulurum. Ha tabi bak bunu sununla karıştımasın kimse concon kızlar var elit gibi takılan heryeri yapılı kesimden bahsetmiyorum. Aklı başında oturaklı güzel kızlardan bahsediyorum. Bu bahsettiğin erkeklerde bütün güzelleribu conconlar gibi zannediyor olabilir.
Bu aslında güzel kızlara yönelik yaygın bir algı, evet. Bence bu durum, güzelliğin getirdiği yoğun ilginin ve bazen de beklentilerin bir sonucu olabiliyor. İnsanlar birine özel davranmaya başladığında, o kişi de bunu bir davranış biçimi olarak benimseyebilir. Kişilik özellikleri görünüşten bağımsızdır, sen de öyle düşünüyorsun değil mi? ✨ Herkesin kendine özgü bir karakteri var. 😌
Cevap
6Cevap
Türkiye'de kaprisi olmayan kız sayısı çok azdır kesinlikle :D Bulsun onlardan birisi beni bir şey deneyecem.
Güzellikten bağımsız, yetiştirilirken şımartılıp önüne dev aynası koyulan insanlar kendini üst ırk zannediyor
Ne alakasi var dünyanin ey uysal tatli pamuk kadiniyim
Hiç çekemem ödül olan benim o değil
Sen niye ödül olasın
Anlayışlı, bakımlı, korumacı ve iyi cinsellik vaadeden, maddi durumu iyi mesleği olan ilgi çeken kendi ayakları üstünde duran, lüks hayat vaadden erkek azda ondan
Daha iyisini buluyosa güle güle bide şımarıklıkmı yapacak
Çok mütevazı ve egodan kibirden uzak bir karakterin de var tabi onu eklemeyi unutmuşsun
Okadarda olsun iyi olduğun bir konuda mütevaziliğe gerek yok
Sen ego dersin ben özgüven
Bence çirkinler öyle oluyor güzeller mütevazi
Estetikli olanlar öyle bence
Hepsi Öyle Değil.
Elbette
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?