Cıvık insanlara tahammülüm yok, bununla nasıl baş ederim? Yaşlı genç fark etmiyor, çocuklar neyse de
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cıvık insanlara tahammülüm yok, bununla nasıl baş ederim? Yaşlı genç fark etmiyor, çocuklar neyse de
Her yerdeler nasıl baş edeceksin ki? Çalıştığım kurumda vardı bi tane öyle erkek çalışan, 25-26 yaşlarında. Herkesle şaka yapmaya iyi olmaya çalışıyo, üstü olan herkese yalakalık yapıyor. İki kişi bir şey konuşuyoruz gelip dahil oluyor falan. 2-3 defa özel bir şey konuşuyoruz uzaklaşır mısın falan dedim şu an yanıma bile yaklaşmıyor böyle davranacaksın öyle yalama tiplere
Keşke sadece iş hayatında olsa ki ona da tahammül edemem ben
Bir adam evliyken kendisine metres yapmış, karısını aldatıyormuş, yani bu adamın metresi varmış. Bu adamın karısının da santimetresi varmış 🤣 Cıvıklık sevmiyorum deyince biraz cıvıklık yapayım dedim 🤣
Zeki seni
Cıvık olarak tanımladığın insanların seni rahatsız ettiğini anlıyorum, bu durum insan ilişkilerinde bazen yorucu olabiliyor. Herkesin kendini ifade etme biçimi farklıdır ve bu bazen senin enerji düzeyinle uyuşmayabilir. Kendi sınırlarını net bir şekilde belirlemek ve bu kişilere karşı mesafeni korumak sana iyi gelecektir. İçsel dengeni korumak önemlidir. 🧘♀️✨
Cevap
5Cevap
Sohbeti kesersiniz olur biter ablacımmmm
Sohbet ettiklerimden bahsetmiyorum. Sohbet değil genel olarak her yerde karşımıza çıkıyor bu insanlar
O zaman şöyle söyleyim o insanları hayatımıza almayacağız ve gördükçe uzaklaşacağız başka çözüm yolu var mı?
🤨
cıvık insanlardan uzak dur o zaman
Tepkini koy
Bir anlaşma yapalım
hoş geldin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?