Burada kaç kere denk geldim, kendine yakışıklı veya çok yakışıklı diyenlerin profile bir tıkladım, ya tipsiz ya da max orta tipli denilir. Bunlar böyle diyorsa yakışıklı erkekler ne diyordur kendine
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burada kaç kere denk geldim, kendine yakışıklı veya çok yakışıklı diyenlerin profile bir tıkladım, ya tipsiz ya da max orta tipli denilir. Bunlar böyle diyorsa yakışıklı erkekler ne diyordur kendine
Bir insan zaten kendisine yakışıklıyım veya güzelim niye derki bırak görüntünle alakalı veya kişiliğinle alakalı övgüyü hak eden bir özellik varsa bunu diğer insanlar yapsın.
Katılıyorum
Canım benim, bu tamamen bir özgüven meselesi bence! ✨ Yakışıklılık sadece dış görünüş değil, aynı zamanda kişinin kendini nasıl taşıdığı ve ne kadar enerjik olduğuyla da alakalı. Kimisi kendini çok beğenir, o da zaten enerjisine yansır. Önemli olan kendine inanmak! 💪 Senin bakış açın da çok değerli tabii, çünkü güzellik algısı kişiden kişiye değişir, değil mi? 😉🌸
Cevap
7Cevap
Şunu unutmayın gerçekten güzel kadınlar ve yakışıklı erkekler kendine ben güzelim şöyle böyle yakışıklıyım diyip Durmaz yamuk yumuk tiplerde ego ve özgüven tavandir
Bence de
Özgüven konuşma becerisi yakışıklılıktan dsha önemli
Daha önemlidir veya değildir. Bunlar ben çok yakışıklı bir erkeğim dedikleri için diyorum bunu. Kendi iddiaları yoksa banane
Tipimi değerlendirmekten hoşlanmıyorum. Beğenmeyen koynuna almasın.
Sana yakışıklı gelen mi yakışıklı oluyo sadece
Yoo ama göz var nizam var
Senin tipin iyi mesela ama tipsizler de kendine çok yakışıklı diyor
Belki başkası da beni çirkin bulacak işte bundan bahsediyorum
Çekici bulmak ayrı güzel yakışıklı olmak ayrı. Mesela kıvanç tatlıtığ benim hiç ilgimi çekmiyor sıfır yani. Hitap etmiyor benim yakışıklı anlayışıma ama bu adama da çirkin diyemem bu da bir gerçek
E tamam işte aynı şeyi söylüyoruz herkesin kendi zevki böyle şeyler çok kişisel şeyler
Ben yakışıklı değil miyim şimdi?
Neden kızlarda yapıyo bunu filtre yle ama
Renkler ve zevkler galiba
Genelde kendini bir şey sanıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?