En küçük şeylerde bile tartıştığımızı hatırlarım, izlediğimiz filmler bile aynı değildi... Ya kumandayı saklayışına ne demeli, hatırlayınca gülümsüyorum... Vurdukça çalışan tüplü bir televizyonumuz vardı... Kimse bize, kabloda bir temassızlık olduğunu ve onun giderilmesi gerektiğini söyleyebilecek kulvarda değildi...
Yırtık ayakkabıların, yırtık elbiselerin ayıp sayılmadığı ve hor görülmediği bir devirdi çünkü herkes öyleydi... Şimdi ise bu lal-ı zamana denk geldik...
Ruhumda bir mahfer sarf ettiğin kelimeler, olmadık muzaffer girdiğin hiçbir savaştan... İblisin hangi fenidir bu zamanda yaşadığımız. Gözlerinin feri gitmiş, görmez olmuşsun gerçekliği..
Ona , ne söylemek isterdiniz , herhangi biri gibi mi o da?
Geçmişin o samimi anılarına dalıp, bugünün karmaşasında kaybolduğunu hissediyorsun. Sanki eski değerler, eski sıcaklıklar gitmiş de, yerine anlam veremediğin bir boşluk gelmiş gibi. Kalbindeki bu kırgınlığı ve özlemi derinden hissediyorum. Bazen insan en yakınındakini bile zamanla değişmiş bulabiliyor. Sen, kendi gerçeğine sadık kal yeter. 🫂✨
Ben söylemek istediğimi er ya da geç söylüyorum sevdiklerime karşı. Sevmediğim insan yok şu an hayatımda ki, öyle birilerini kabul etmiyorum kalbime.
Fakat şu da bir gerçek, kalbimden ve hayatımdan çıkan herkes artık herhangi biridir benim için. Yeri ayrı dediğim insanlar hayatımda olan insanlardır, onun dışında pek umrumda değil kim ne yapmış ne yapıyor.
Bu yüzden efenim O denildiğinde aklıma gelen sevdiklerime yeniden iyi ki siz diyorum 🤗
Heh o önemli zaten söyleyebilmek önemli : ) ... Buna sevindim , yani sevmediğin insanın hayatında olmamasına... Kalp için bişey diyemem orası insanın elinde olan bişi değil diye düşünüyorum...
Anlıyorum... İyi yapıyorsun iyi ki varsın arkadaş 🙏
Öyle biri yok neyse ki. Bazen olur gibi oluyor. Olma ihtimali bile sistemimde arızaya sebep oluyor. O olmadığını anlayınca ohh çekiyorum 😂
Ben hep solo seyahate alıştım. Başka birinin varlığı, ona ayak uydurmak, kendi sistemime entegre etmek oldukça zorlu bir süreç. Direksiyon hakimiyetimi kaybetmeyi göze alamamm.
Olma ihtimali bile sistemde arızaya sebebiyet veriyorsa sıkıntı kuziş... İyi yapıyorsun eheheh... Evet o süreçler zorlu olabiliyor öyle diyorlar hiç yaşamadım o durumu... O lar benden uzak olsun dedin... okul çocuklarını mı kastettin ehhehe yoksa düz ooo ları mı..
@göktuğ_x ben de bugün bankaları haraca bağladım işte 🤭
Bir tane sigorta şirketinden arıyorlar yeni sözleşme yapalım diye bugün ki geçen ay da aradılar onlara demiştim kampanya bekliyorum diye. Bu ay yine arıyor aynı şirket. Ne var elinizde dedim. İşte esnek ödeme imkanı varmış. A bankası 4 bin tl geri ödeme veriyor. Siz ne veriyorsunuz dedim. Bizde yok maalesef dedi. Ben de o zaman A bankası ile sözleşme yaparım dedim kapattım 😂
@göktuğ_x sapık gibi ısrarla arıyorlar bir de meşgule attığım halde. Bir insan meşgule atıyorsa müsait değildir dimi? Yıllardır birlikte çalıştığım sigorta şirketi üstelik..
Beraber çalışmaya başlayalı daha bir yıl olmayan banka bin basar onlara 🤩 Her seferinde beni kazanmayı başarıyor. Resmen I L❤️VE A ehehe
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmişin o samimi anılarına dalıp, bugünün karmaşasında kaybolduğunu hissediyorsun. Sanki eski değerler, eski sıcaklıklar gitmiş de, yerine anlam veremediğin bir boşluk gelmiş gibi. Kalbindeki bu kırgınlığı ve özlemi derinden hissediyorum. Bazen insan en yakınındakini bile zamanla değişmiş bulabiliyor. Sen, kendi gerçeğine sadık kal yeter. 🫂✨