Sevdiğim erkeğe vücudumdaki sarkma ve çatlaklar yüzünden şans veremiyorum, erkekler için bu kusurlar ne kadar önemli?

Ben 4 sene önce tüp mide ameliyatı geçirdim, yaklaşık 60 kilo verdim, uzun zamandır fitness/pilates/yüzme gibi sporlarla vücudumdaki deformelerimi en aza indirmeye çalıştım. Ama ne yazık ki ister istemez belirgin bir şekilde yumuşama şeklinde sarkma ve çatlaklarım mevcut. İş yerinde beni beğenen biri var, flörtleşiyoruz da ama denemeye korkuyorum. Açık giyinen bir kız değilim, kusurlarımı kapatarak giyiniyorum o yüzden pek bir şey belli olmuyor. Ondan uzak durmaya çalıştım ama kopamıyorum da. Daha önce sevgilim olmadı. Üzülmekten korkuyorum. Şu an güncel olarak 170 boy, 65 kiloyum. Kendimi sevemiyorum bir türlü, bu yüzden birinin beni sevmesine de ihtimal veremiyorum galiba. Erkeklere sorum şu; sevdiğiniz kadının fiziki kusurları onu sevmenize engel olur mu?

Sevdiğim erkeğe vücudumdaki sarkma ve çatlaklar yüzünden şans veremiyorum, erkekler için bu kusurlar ne kadar önemli?