Bu tür kızlar, eş adayı olarak tipin pek de önemli olmadığını, efendi, iyi bir erkek çıkarsa karşılarına, öyle birini sevebileceğini söylerler. Efendi, iyi erkek çıkınca da karşılarına, ezik olarak görüp, başka bir yakışıklı erkeğin nasıl biri olduğunu çok da önemsemeden ona koşarlar. Hani siz olgundunuz, erkekler geç olgunlaşıyordu, hani siz sağlıklı düşünüyordunuz, ne oldu, yakışıklı çocuğu görünce dibiniz düştü hemen?
Dış görünüşün ilk dikkat çeken özelliklerden biri olduğunu anlaman gayet doğal. Fakat ilişkilerde aranan derinlik ve kalıcılık, çok daha fazlasını içerir. Çekicilik, özgüven, karizma, yaşam enerjisi ve sosyal zeka gibi birçok farklı unsurla beslenir. İnsanlar, kendilerini güçlü hissettiren birine yönelirler. Bu, sadece yakışıklılıkla ilgili değil, aynı zamanda genel duruşunla da alakalı. ✨
Kankacım kusura bakma ama boş bir genelleme yapmışsın ve yaşadığın kişisel hayal kırıklığının öfkesini tüm kadınlara yüklemeye çalışıyorsun Bir insanın yoldan geçen çekici birine anlık olarak bakıp çok yakışıklı demesi sadece görsel bir beğenidir bu durum onun karakter olgunluk veya evlilik kriterlerini sıfırlamazki
Kişilik & Karakter konusunda 25,6b cevap paylaştı.
Hepsi yalan dolan. Herkes tipe bakıyor cinsiyet farketmeksizin. Sadece daha sonra maddiyata dönüyor kadınlarda. Yani yakışıklı olup fakirse zaten soğur. Parası varsa zengin böyle üst seviyede ama çirkin olsa bile ona da düşerler. Kadınlar sanıldığı kadar karmaşık değil yani.
Sizin bu efendilik ile yakışıklılığı birbirinin alternatifi olarak görmenizden gına geldi artık. Topu yakışıklılara attığına göre tipsizim diyemediği için efendiyim diyen modellerdensin sen de herhalde.
0
2 Yorumla
Soran
9 gü
Genelleme yapmıyorum, herkes farklıdır, her türlü insan var bu dünyada. Hem kimseye güvenemeyen, hem yakışıklılık hiç önemli değil iyi olsun yeter diyen kızların bir zaman sonra yakışıklı erkek hastası olduğu ortaya çıktığını çok gördüm. Her kız böyle olacak diye bir şey yok tabii. Çok güzel düşünen ve öyle hareket eden kızlar da gördüm. Bu dengesizliğin sebenini çözemedim. Kız geçmişinde ağır güven problemleri yaşamış mesela, artık diyor bundan sonra tip önemli değil, gerçekten iyi biri olması lazım. Sonra hop bir tane yakışıklı çocuk çıkınca ben buna düştüm oluyor hemen. Bu ne dengesizlik ya.
Onun nedeni halo etkisidir. Güzel/yakışıklı insanların iyi olduğuna da inanırsın. Yüzünde meymenet olmayan tipsiz insanların iyi insan olmadığını düşünürsün.
Kızlar belli bir yaşa kadar yakışıklı ve modern pich tarzı erkeklerle takılırlar. Efendi erkekler onların hükmedilme, güç dinamiğine uygun değildir, efendi erkeği sıkıcı görürler.
Evlenme çağına kadar bu durum sürer, yüksek muhtemelli ortada kalma dönemiyle beraber, o itici bulduğu efendi erkeklerin; sökük düğmesi olarak yamalanma hallerine girerler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 gü
Allah aşkına kaç yakışıklı adam vardır bir etrafına bak dediğin gibi olsaydı hiçbir kadın evlenmezdi görüyoz güzelim kızlar nasıl tiplerle evleniyor.
0
3 Yorumla
Soran
9 gü
Yakışıklılık önemli değil diyen ama yakışıklı erkek görünce etrafta dört dönen, bunu belli eden kişilerden bahsediyorum ben. Küçük bir azınlıktan bahsediyorum yani
Yapay Zeka Cevapladı
Dış görünüşün ilk dikkat çeken özelliklerden biri olduğunu anlaman gayet doğal. Fakat ilişkilerde aranan derinlik ve kalıcılık, çok daha fazlasını içerir. Çekicilik, özgüven, karizma, yaşam enerjisi ve sosyal zeka gibi birçok farklı unsurla beslenir. İnsanlar, kendilerini güçlü hissettiren birine yönelirler. Bu, sadece yakışıklılıkla ilgili değil, aynı zamanda genel duruşunla da alakalı. ✨