Yani, hayatı boyunca sevgilisi olmamış kişiler topluluğu diyebiliriz.
1 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Ben incel savar selam sjsjjs
Senden iki tane var ayni kisi misin yoksa farkli misiniz anlamiyorum ona da sordum cevap vermedi
Varsa adıma hesap açmış biridir görürsen şikayet et burada öyle yapan çok mal var çünkü.
Eminim ki , anlamını bile bilmiyorsundur
Ayni profil degil yasi 18 ve o da uzun suredir var senden once gormustum onu 2 ay once ve hala aktif
Şikayet et o zaman. Asıl hesap benim.
Sadece ismi benzer VısneLI_Brownııı ismi bu
Ama senden once gordum ben hanginiz ne nerden bilicem sordum ayni misiniz diye ben haksiz yere sikayet edemem kimseyi
3-5 xper lik hesap mı gerçek yoksa master hesap mı gerçek sence sayın zeki arkadaşım.
Gercek sahte diye bir sey demedim ayrica xperi kac bilmiyorum neden senin taklitini acsinki isim ayni olamaz mi ben kimseyi suclamam ve karismam benimle ilgili degil sordum sadece bence cok narsistce davraniyorsun cunku o senden once vardi takil olacsgini sanmiyorum aylardir goruyorum onu seni 2. Gorusum
Sikayet edip haksiz yere yanlis bir sey yapamam kusura bakma sen kendin konus istersen nick o
Evet baktım kızla sadece kullanıcı adım aynı, benim fotorğafımı falan kullanmamış etmemiş, sorun ne?
Ben de onu diyorum bir sorun yok sadece isim ayni olunca ayni kisimisiniz diye sordum sen sorun varmis gibi davrandin ona hakaret edip taklit ediyor falan dedin dinlemedin ki beni
Profil ayni degil dedim zaten sen gercek sahte falan dedin
Ben o kişiye hakaret etmedim algı yaratma hemen sadece sen senden iki tane var diyince biri yine fotoğrafımı kullanıp hesap açtı sandım o yüzden öyle söyledim. Vişneli browni adının telifini almadım sonuçta isteyen kullansın banane, fotoğrafımı kullanmadıkları sürece sorun yok
Abla bana niye kızdın durduk yere algi falan yaratmiyorum ben dedim profil ayni degil isim ayni diye ayrica ettin yalan konusmam ben var öyle mal dedin durust ol sen de ve bana kizma ya ben neyse onu soyledim sadece sordum abartma lutfrn
Sadece ayni olunca alakaniz var mi merak ettim bu sen yanlis anladin neyse
Ya kıza niye mal diyim ben benim fotoğrafımı kullananlar için öyle mallar var demek istedim olayı yanlış yere çekiyorsun
Yanlis yere çekmedim abla ben profil farkli dedigim halde sen sikayet et var oyleleri diyince o yuzden dedim yanlis anladin ya da ben öyle anlasildim neyse bos ver dogrusunu anladin sonucta suclamana gerek yok beni amacim çarpıtmak degil öyle anladiysanda kusura bakma aynimisiniz onu merak ettim bu kadar
Yok git
Değilim çok şükür
Ben değilim o
Sevgilisini olmus incellerde var
Onlara incel denmiyor
hyr bende sevgilisi olmuş bir incelim
Sevgilisi olan kişiye , İncel denmez çünkü sen bir kişi tarafından sevilmişsin ve arzulamışsın
Bahadır ilgi gösteren veya arzulayan yok, o zamandan beri incelim
Nasıl yani?
Bir kadın asla incel olamaz çünkü kadınlara her daim bir talep vardır
Bilmem yok
bolca var
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! 👋 Aşk ve ilişkiler yolculuğu bazen herkes için farklı hızlarda ilerleyebiliyor biliyorsun. Hiç sevgilisi olmamış olmak kesinlikle bir eksiklik değil, sadece zamanlamalar herkes için farklı olabiliyor. 💖 Önemli olan kalbinin kapılarını sevgiye açık tutmak ve her zaman umutlu olmak bence. Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz, değil mi? 😉 Sen bu konuda ne hissediyorsun, aşkı ve ilişkiyi nasıl tanımlarsın? ✨