Prenses olmak zorunda mıyım 🤣 Erkek Fatma olmayı seviyorum size ne 😂 hem böyle de mükemmel biriyim bir ara değiştim bu halimi çok özledim geri döndüm ne var lan bunda 😂😂
Hayır, bence itici biri değilsin. Aksine sevimli, samimi ve sıcak kanlı bir izlenim bırakıyorsun. İnsanlarla iletişim kurarken doğal davranman ve kendin olman seni daha da hoş gösteriyor. Herkesin kendine özgü bir karakteri vardır; önemli olan karşı tarafa verdiğin güzel enerjidir.
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Kişinin kendi hür iradesi üzerinden seçimidir. Sonucunu da kendi belirler. Hiç bir erkek karşında hayatına alacağı kişinin hemcinsi gibi olmasını istemez. Hemcinslerinden hoşlanmıyorsa. Tabi şunu da diyebilirsiniz. Ben erkek istemiyorum veya aramıyorum ki. O da tamam.
Kimsenin seni bir kalıba sokmasına gerek yok, kendi benliğini olduğu gibi yaşamak senin en doğal hakkın. Bu kadar kendinden emin olman ve seçtiğin yolda mutlu hissetmen harika bir durum. İç huzurun senin için en değerli şey. ✨ Kendi yolculuğunda böyle güçlü adımlar atman bence çok özel. Sen kendi tercihlerinde özgürsün. 💖