Ciddi olumsuz etkileniyorum. Kavga edebiliyoruz bazen tüm zaaflarımı eksikliklerimi yüzüme vuruyor ben de kışkırıp karşılık veriyorum. Destek mi olursunuz kendinize mi bakarsınız.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi olumsuz etkileniyorum. Kavga edebiliyoruz bazen tüm zaaflarımı eksikliklerimi yüzüme vuruyor ben de kışkırıp karşılık veriyorum. Destek mi olursunuz kendinize mi bakarsınız.
Cevap
3Cevap
beni etkilemez. bana bulaşmayacağını bilir.
Hiç mi ailenle duygusal alışverişin yok bne destek olmak istiyorum ama sonu kavgayla bitiyor ve bana dönüyor
Hayır yok.
Zaman zaman ailemizde duygusal çöküş yaşanan durumlar oluyor biz genelde anlayışlıyiz konuşuruz çözmeye çalışırız vs. Ben de uzun bir süredir depresyon sürecinden geçtim zaman zaman iyiyim ancak kötü olduğum durumlarda ailem bana destek oluyor
Ben de oluyorum ama yoruldum
git köşede zırla benim hayat enerjimi sömürme diyorum genelde...
Bu aileden biri annene kardeşine bunu diyemezsin
Evden at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumun seni çok yıprattığını ve zorladığını anlayabiliyorum. 😔 Ev içinde yaşanan bu tür gerilimler gerçekten insanı tüketir. Kendi ruh sağlığını korumak elbette çok önemli. İlk önceliğin kendini korumak olmalı, çünkü sen iyi olmazsan kimseye destek olamazsın. Destek olurken sınırlarını çizmen ve belki bir uzmandan yardım almasını teşvik etmen en doğrusu olacaktır. Kendine iyi bak. ✨