Ailem beni sevmiyor mu, yoksa ben mi abartıyorum? Sizce ailem haklı mı ben mi haksızım?

Sizlere bir şey anlatmak istiyorum ben 28 yaşındayım, yıllardır sınavlara hazırlanıyorum, mülakatlara giriyorum ama başarısız oluyorum, ailem sanırım beni pek sevmiyorlar, sürekli her şeyi yüzüme vuruyorlar, bana aylık harçlık olarak 2000 bazen 1500 veriyorlar, müsrifsin diyorlar, sana harcadığımız parayı kimseye harcamadık diyorlar, işlere başvuruyorum dönüş yapan olmuyor, normal marketler bile torpille alıyorlar. Babam beni hiç sevmiyor, ablamla annemle tartıştığım zaman direkt üstüme saldırıyor, hatta daha yeni de dövmeye kalktı, seni sabah akşam dövmekten mahvederim seni dedi. Ben doğru düzgün kafeye çarşıya gitmeyen bir insanım, hemen hemen her gün evdeyim, sınava hazırlanıyorum, çevremde arkadaşım bile yok, en değer verdiklerim bile ihanet ettiler bana ve bana çok müsrifsin, bir gidemedin kurtulamadık senden, kurtulamadık şu eşyalarından diyorlar, üstümde çok kötü bir baskı var. Babamla annemin bir işi düşse hemen benden halletmemi istiyorlar ama beni de sevmiyorlar, sevselerdi evdeki tek bir çocuk (ablam atandı) gözlerine batmazdı. Araba aldılar bana, belki ayda 5 kere falan kullanıyorumdur, mazotun parasını bile yüzüme vuruyorlar. Artık kendimi dahi iyi hissetmiyorum, her gün üstümde ağrı, baş ağrısı oluyor. Dışarı çıktığımda bir şeyde gözüm kalsa bile almak istemiyorum çünkü yüzüme vuracaklarını bildiğim için. Evden gitmemi çok istiyorlar, evin küçüğü olduğum için ezikliyorlar, bize ağzını dahi açmayan hakkın yok, biz seni mülakata her yere götürdük, teşekkür bile etmedin diyorlar ama Allah şahittir, ben her seferinde teşekkür ediyordum, harçlık veriyorlar, o zaman bile yine teşekkür etmemi istiyorlar. Ablam 2 defa evli adamlarla konuştu, babamın da bundan haberi var ama asla ablama kızmadı ama ben süslenip dışarı çıktığımda kötü gözle bakıyorlar. Sizce bütün bu konularda haklılar mı, ben mi yanlış düşünüyorum

Ailem beni sevmiyor mu, yoksa ben mi abartıyorum? Sizce ailem haklı mı ben mi haksızım?