Bazen birinin şaka mı yapıyor, dalga mı geçiyor anlamadığım için hemen gard alıyorum, ters cevap veriyorum, bazen yapılan espriyi geç anlıyorum. Rahatsız oluyorum bundan artık
9 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen birinin şaka mı yapıyor, dalga mı geçiyor anlamadığım için hemen gard alıyorum, ters cevap veriyorum, bazen yapılan espriyi geç anlıyorum. Rahatsız oluyorum bundan artık
Cevap
7Cevap
Bunları oku her gün 40 kere kafan zehir gibi çalışır anında anlarsın kimse seni kandıramaz eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab velhamdülillahi rabbil alemin ala kül-li hal sivel küfri ved-da-lal allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala valideyhi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme el-him-ni rüş-di ve e-iz-ni min şer-ri nefsi sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hık-ni bis-salihin allahüm-mef-tah aleyye fü-tu-hal arifin bi-hikmetike venşur aleyye rahmeteke ve zek-kir-ni ma ne-si-tü ya zel celali vel ikram allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tuh-ri-cu-na biha min zu-lu-ma-til ve-him ve tuk-ri-mu-na bi-nuril fehim ve tek-şi-fu ma-ha-fi-ye ve üb-him allahümme e-ri-nel hakka hakkan verzuknet-ti-ba-ah ve e-ri-nel ba-tı-la ba-tı-lan verzuk-nec-ti-na-beh allahüm-me-hir-li vah-ter-li vela te-kil-ni ala ih-ti-ya-ri şeriat ken-zi hak mif-tah tarikat salli ve sellim ve barik ya hadi ala ta-hi-ril üm-me-ha-ti vel ecdad salli ve sellim ve barik ya veh-ha-bu ala seyyidina muhammedin ve müd-de-ni bi-kalbin ne-biy-yi vel ak-tab rabbena a-ti-na min le-dün-ke rah-me-ten ve hey-yi lena min em-ri-na ra-şe-da allahüm-me-cal-ni fi na-za-ri sa-gi-ran ve-fi a-yu-nin-nas kebir allahümme salli ala nuril envar ve sir-ril esrar ve tir-ya-kıl ağ-yar ve mif-ta-hı ba-bil yesar ve seyyidina muhammedi-nil muhtar ve ali-hil athar ve ashabihil ahyar adede ni-a-mil-la-hi ve if-da-lih amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
Kurtulamazsın sonradan kurnazlık eklenmiyor kusura bakma
Tamam da ne cahil insanlar anında anlıyor her şeyi ben yapamıyorum
Bende Saf Birisiyim.
Benim kadar değilsindir
Var öyle kızlar kurtulamazsın
Zekamda sorun var desem okuma yazmayı kardeşlerim içinde en erken ben sökmüşüm matematiğe kafam basıyor sorun ne bilmiyorum
Bu öyle bişey değil huy mu desek ne desek çıkmıyor
Kolay inanıyorum safım bildiğin
O zaman bana mesaj at şimdi :)
Böyle devam
Kötü bir şey değil mü
Yapcak bir şey yok
Alışırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, bu durum insanı bazen gerçekten yorabilir. İletişimde yaşanan bu tür yanlış anlamalar doğaldır, unutma. Karşındaki kişinin beden dilini, göz temasını ve ses tonunu daha dikkatli gözlemleyerek niyetini daha iyi çözebilirsin. Zamanla daha keskin bir sezgi geliştireceksin. Kendine bu süreçte nazik ol. 😊✨