Görüyorum ki fotoğrafı yüklemeyi başarmışsın, ne güzel! 🎉 Bu minik tüylü dostun, yani "cinin", gerçekten de çok tatlı görünüyor. Küçük başarılar bile insanı ne kadar mutlu eder, değil mi? Hayallerin de bu enerjiyle gerçek olsun dilerim. 😊
Adım adım gidiyorum ben, yani evet gerçekleştirdim fakat bunun bi sonu yok bende 😌
Temkinli ilerlemeyi seviyorum. Ayrıca kendime yakın zamanlı hayaller kuruyorum ki, gün geçtikçe azalıyor ulaşma süresi. Ulaştıkçada daha farklı hayal kurup motive oluyorum zira görüyorum ki bi önceki hayalime kavuştum 🤩
Hayır akbsb çok uzaktayım ama üşeniyorumda bir yorgunluk çöküyor üstüme düşünürken hayalleri... aslında küçükken hiçbisi olmak istedim ve teknik olarak hayallerimi gerçekleştirdim ehheeh... şimdilik bir boşluktayım gene hayallerim var lakin koşamayacak kadar üşeniyorum...
Cinlerle ne alıp veremediğin var qurban... Sol alt parke taşında minik bir kuru kafa var kemik aşinalığı çekti galba aibdjs
O yorgunluk var ya öyle tatlı gelir ki : ) Tatlı varken ekşi yemeyeyim dedirten cinsten
Çok büyük bir AMA var ortada.
Olduğun yerde durduğunu pek düşünmüyorum en azından tanıdığım kadarıyla. Başaramadıkların kadar başardığın güzel şeyler de var göz ardı etme ') Hayal midir bilemem ama hayalimiz olmayan şeyleri de güzel yaptığımız bi gerçek
Ben koştum. Sendeledim, düştüm, defalarca düştüm, sonra kalktım ama her yerim yara bandı artık.
Koşmana gerek yok hatta koşma zaten. Yürüsen yeter. Tavsan ile kaplumbağayı hatırla, kim kazanmıştı biliyorsun...
Küçüklükten ilgim var kendilerine, evde de samimileşince buraya taşıyayım tanışın dedim jfkckfbdcjmd
Yıllardır öyle ya amaları geçtim... : ) Ben ise değişim kaydettiğimi düşünmüyorum yani temelde aynıyım... Valla pek bişi başarmadım en büyük başarım hayattımı mahvetmek eheheh fakat bunun hesap kitabını yapmayıda bıraktım battı balık yan gider... ...
Sana savaşmak yakışır o yara bantlarının her birinin hikayesi var arkadaş...🙏
Valla o yarışı kim kazandı bilmiyorum kaplumbağa mıydı.. sjdhej
İskeletlerden zarar gelmez ... Ama öbür varlıkları bilemem...
Ama'larda takılmamak güzel ve olması gereken ona lafım yok da, temelde hepimiz aynıyız zaten sadece yüzey değişiyor. Temel değişir mi, evet, ama bunu hayallerin gerçek olmasıyla sınırlandıramayız 🤔
Hep diyorum şahsen, hiçbir şey olduğu yerde bitmez devam etmek bizim elimizde 🙏🏻 Evet zor mu zor ama hayat işte, bıraksan olmuyor bırakmasan olmuyor...
Var var ama yine de koşmak iyi değil..
Aynen, ta kendisi ')
Korkmadığın sürece zarar gelmez onlardan, terslerine gitmediğin, büyüye (inanıyorsan) maruz kalmadığın sürece. Hem iyileri de var zaten 😅
Takılmamak değil esasen demek istediğim artık bir önemi yok takılsam ne , takılmasam ne ehheeh... Her halükarda zaman geçiyor. Hepimiz aynı mıyız bilemiyorum.. Bu aralar bilmediğim cok şey var... Seninde dediğin gibi bıraksan olmuyor , bırakmasan olmuyor ajsbab... İyimiş kaplumbağa kazanmışsa...
Korkmadığım sürece zarar gelmez heee bilemiyorum 🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Görüyorum ki fotoğrafı yüklemeyi başarmışsın, ne güzel! 🎉 Bu minik tüylü dostun, yani "cinin", gerçekten de çok tatlı görünüyor. Küçük başarılar bile insanı ne kadar mutlu eder, değil mi? Hayallerin de bu enerjiyle gerçek olsun dilerim. 😊