Ön yargınız ve hafızanız, davranışlarınızı etkiler. Önyargılarınızın hayatınızın önünde engel oluşturmasına izin vermeyin😊☺️😊

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ön yargınız ve hafızanız, davranışlarınızı etkiler. Önyargılarınızın hayatınızın önünde engel oluşturmasına izin vermeyin😊☺️😊

Cevap
15Cevap
Benimle ilgili ön yargı var sitede sanıeım ama nereden vuku buldu anlamıyorum anlamak da istemiyorum😅
Ne var ben bilmiyorim banada söyle
@Leviathan_S
Sana karşı ön yargılıyım, evet.
@Pişmaniyemsi neden peki
Nerden vuku buldu bilmiyorum ama var.
@nazikbirkaos bu konuda seni aydınlatacaktır. Onun saçı uzunmuş
@Pişmaniyemsi iyide yargılı olan sensin beni ne karıştırıyorsun sonra bana önyargili olma deyip söyleniyorsun psikolog sessin kişisel yasam koçum benim☺️
Saçım uzun aklim kisa benim ayrica bıyığım da var ben anlamam bi işlerden 😅😂🤣
Hoff...
Yine iş başa düştü
Bence lendi düşübceni prk tabi kendin ifade etmelisin
Seni anlayamıyorum @Leviathan_S
:D
@Pişmaniyemsi bence gayette iyi anlıyorsun, kendini kandırma😅 anlaysmaman iletişimi döndüren bir sebep gibi geldi
@Pişmaniyemsi evet kendini ifade edebilmelisin pismanymsi hada başarabilirsin yapabilirsin sana inaniyirim sana😝😝😝
Neyse ki hemen gaza gelmiyorum. Bu konuyu kapatıp mahcup etmeseniz mi beni?
Evet @Pişmaniyemsi kelimenin yazılımına anlamına ve aktardıgu düşünceye çok dikkat eder Onun için önemli 🙄
Karşımdakini daha net anlamayı istemenin nesi sıkıntı sizin için?
İnsanlar neticede iletişim ile anlaşmıyor mu?
Ben de zan ile ya da çıkarım ile uğraşmaktansa net ve düzgün ifadelerle anlamayı-anlaşmayı tercih ediyorum. Öneririm...
@Pişmaniyemsi yokk sıkıntı yok Bu çok güzel bir şey ama devamlı düzeltince insan rahatsız oluyor bazı şeyleri anlayabiliyorsundur bu sormana gerek yok düzeltmene Gerek yok😅🤣😂
Rahatsız olan engellesin, huyumu değiştiremem. Çok netim.
Diyorsanız ki rahatsız oluyoruz, bizi uyarma. Engelleyeyim, bari gözüm görmez
Ne oluyor ya iki dakika uyuyayım dedim ne oldu bu ne yazmışsınız bişe anlamadım
@SerkanJR brocum ben de yabancıyım konuya. Sanırım muhatap @nazikbirkaos
@Pişmaniyemsi Hanim efendi istrah ettiginden dolayi kapaliyim bende baska zaman diyelim.
@Pişmaniyemsi :D Bu siteyi bu yüzden seviyorum :D
@leviathan_sBende anlamdım tanımıyorum kendisini
Neyse engelledim zaten
Bende bir halt anlamadım valla🤷♀️
Üçümüz de anlamadıysak ne yaşadık?
@Pişmaniyemsi 🤷♀️😅🥳
Ben biraz kestireyim dedim öyle camdan serinlik esti bir uyandım baktımki neler yazılmış falan çok fransız kaldım
Yine senin yüzünden @Leviathan_S.😮💨
@Pişmaniyemsi niye benim yüzümdenmiş? Ayrıca nedem yine.. balka ne yaşadınki
Ya adamı kimse tanımıyorsa Gerçekten ne yaşadık biz
Benim çok kibirli kendini beğenmiş havalı olduğumu düşünenler var. Uzak mesafeden evet öyle görünüyorum ama değilim beni tanıyınca helallik istiyorlar. Taniyamayanlar öyle sanmaya devam ediyor
Adaletli ve güvenilir biri olmam.
Ben bundan çok çektim.. üniv zamanından beri.. tarzım biraz farklı oldugi için genel olarak insanlardan en çok duyduğum şey tanıdıktan sonra şu cumleydi ki hala duyuyorum.. ya biz seni böyle dusunmemistik.. o kadar alışığım ki.. çok uzun yıllar önce buna alıştım.. şu işte 2 hafta oldu daha cumartesi günü bir konu hakkında aynısını dedi senin böyle dusnecehin aklıma gelmemişti diye..:))
Seni boyle tanimazdim bay onemortime 😅😂🤣
Kimse tanımıyor zaten.. oysa gayet açık şeffaf bir varligom soruna direk söylerim herşeyi..:))
Evet gayet şeffaf açık sözlüsü Dün gece ben apartmandan aşağı atıyordun dur tekneden de atacaktım Sen beni Canıma Kastın var😂🤣😅
Ya canına kast yok.. brn öğren diye yüzmeyi.. sana faydam dokunsun diye.. nasıl bakiyotsun olaylara aaaa :)))
Öğrenmek için atmak mi gerekir su korkusu yaşatacaksın bana düzgünce öğretirsin soyle yap falan fulün dersin sen direkt atıyorsun
Atacaz derken.. mancinikla firlatmiyacaz :)))... şu korkun olmaz deniz şifadır.. herşeyi iyileştirir.. suya güven.. öğrenmesi çok kolay.5 dakika yeter :))
İyi de ben sudan korkmuyorum ki ben yüzüyorum zaten ama atılınca korktum yerine yani böyle teknik falan bilmesem de hızlı yüzemesem de de ilerliyorum yavaştan ya suyun üzerinde duramıyorum genelde Yatıyorum ama bir şekilde sudayım işte
Ee o zaman batmazsin atilmaktan neden korkuyorsun.. gayette yuzuyormussun işte :)
Sen atıyorsun gayet mantıklı bir sebep😂🤣😅
Yaw atacagimdan değil ki amaç göz korkutmak.. yoksa neden atayım.. ordan bakınca kibar naif bir insan gibi durmuyormuyim gaddar mi duruyorum :))
Korkutma beni bende kalp var 107 yasindayim 😅🤣😂
Ben bilmem senin hakkında yorum yapamam sen öyle diyorsan öylesindir 😂🤣🤣
Kalp mi var bak bu şaşırtıcı bir bilgi oldu.. notlarım arasına alayım :)).. benim öyle demem önemli değil beni mahallede sor anlarsinlar :)(
Çapkın ve daldan dala atladığımı zannediyorlar. Hiç sormuyorlar ama senin ilişkilerin niye hep uzun sürüyor diye 😁 kendimi bildiğim için sorun yok
Aferim boyle ol
Şu andan sonra hemen bozuyorum kendimi çok kötü şekilde saol 😂
Yaa bozma ender bulunuyor sizden türü son örneklerisiniz🤣😂😅
Değer bilen yok napalım artık 😂
Haklisin bencede ama napalm bozulalım mi
Birbirimizi bozalım bence en azından kaliteli bozulma olur 😂
Bikere dinsiz olduğumu düşünüyorlar. Fotoğrafıma bakıp sen her yeri dovmelerle kaplı birisin kesinlikle ateistsin, ayrıca egoist bir meholamanyaksın diyorlar. Halbuki ben ponçiğim hem de muslimanım :D Ayrıca egosit değilim realistim manyak olabilirim ama megolamanyakta değilim :D
Yaaa çok güzel anlatmışsin bunlar hep on yargı tanimiyorum ama inanamıyorum ıyi birisin ☺️
Teşekkür ederimm (çiçek) Ben de senin nicki ilk defa gördüm ve yaklaşımına bakınca hoş bir tebessüm misali bir şeyler sezinliyorum
Yeniyim komik geilyir nicim komik geliyor insanlara
İçinde anlam barındıran ve insanları düşünmeye iten her şey ya komiktir ya itici. D
Cok doğru
Genele de bana güvenilirliğimi söyler ler. Kimsenin gıybetine görmemeye özen gösterdiğim için sanırım.
Dedikodu kötü zaten indnaalra bu yönde guven vermem guzel birsey
Bilmiyorum. Herkes farklı düşünüyor olabilir. Çünkü herkesin algısı, bakış açısı aynı değil
Sana gore vardir illaki ben bu degilim boyle degilim dediğin birsey
Peki teşekkürler anladim
ön yargı konusunda, soğuk olduğum söylenir ama değilim.
okuyan, araştıran özellikle öğrenen bir yapım var. analiz ve mantık konusunda iyi olduğumu söylerler. bazen iyi niyetimi sömürürler.
Dıygusal zekam çok güçlüdür. Ama çevremdekiler beni genelde duyguları olmayan soğuk biri olarak tanımlarlar. Çünkü bunu sadece kendim istediğimde ön plana çıkarıyorum.
Hangi burçsun Özel değilse
Balık yükselenim başak
Kimse umurunda değil kim ne düşünürse düşünsün
Bakış açısı her şeydir!
Gördüğün kadar değil yorumladığın kadar yaşarsın☺️
…Yorumladığın kadar “kaliteli” yaşarsın daha doğru olur gibi…
İllaki son sözü soyleyeceksin ama haklısın boyle deyince daha doğal ve analami dah güçlü durdu✍️✍️✍️
Sakalım da var ama…
Hep bi yargılama, hep bi bana karşı ön yargı…😮💨
Benimde bıyığım var dicem ayip olcak simdi😅🤣😂 saçım uzun desem😝
Yalan söylesen de inanırım Eyşan:)
Dışarıdan soğuk gözüktüğüm ama tanıştıklarında çok samimi biri olduğum.
Soğuk ve mesafeli oluşum
Çok sakin olduğuma inanıyorlar.
Inanmasinlar hisetsinler sadece.
Hiç bilmiyorum
Yalnızımm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanlar seninle ilgili en çok, derin bir empati kurduğunu ve karşısındakini anlamak için içten bir çaba gösterdiğini düşünüyorlar. Bu durum, insanlarla daha sağlam ilişkiler kurmana ve onlara destek olmana büyük katkı sağlıyor. Ön yargıları aşarak ilerlemek, her zaman en değerlisi, değil mi? 🦋✨